maanantai 28. syyskuuta 2015

Bowling & Soccer

Ekalla viikolla kerkesin tekemään kyllä kaikenlaisia asioita täällä, koska meillä ei ollut koulun puolesta vielä mitään. Oltiin Antonin ja Jounin kanssa siis aika paljon keskenämme ja keksittiin jokaiselle päivällä jotain tekemistä, joten kovin paljoa yksin en kerennyt/joutunut olemaan. Käytiin yks sateinen päivä keilaamassa tuolla hieman kauempana keskustasta. Olin kattonut netistä, että keilaus ei kovin paljoa tule maksamaan. Kun pääsimme sitten vihdoin perille, myyjä veloitti multa pelkästään 6 euroa ja mietittiinkin, että miten voikin olla näin edullista. Siinä sitten keilattiin reilu tunti ja ajateltiin lopetella. Olin ihmetellytkin, että miksi siinä ruudussa numero kasvaa koko ajan ja kun lopetettiin, että se oli vähän samanlainen kuin takseissa käytettävä taksamittari. Eli keilauksesta veloitetaan ajan mukaan. Eli keilaus kolmelta reilun tunnin ajan oli noin 34 euroa. Matkalla keilahallille törmäsimme myös hieman epäilyttävään mestaan.




Astetta suurempi pöytäfutis



Antonin kämppiksenä asuu myös yksi Nick, joten menimme neljästään pelailemaan jalkapalloa tuolle stadionin lähellä sijaitsevalle kentälle. Voin sanoa, että vähän eritasoset on nuo kentät, mihin saa vapaasti mennä potkiskelemaan. Oli niin kiva ilmakin silloin lauantaina, että oli kiva vähän sellaisen roskaruoka - kalja - viini -voittoisen viikon jälkeen saada vähän kroppaan liikkeelle. Muilla oli kyllä nappikset kans, mutta minä en omista täällä omia niin mun lenkkareilla oli hieman liukkaampi pelata. Sain myös pienen tällin Antonilta suoraan jalkapöytään, joten se oli reilun viikon ajan meleko musta.






Siinä menikin sitten ensimmäinen viikko täällä. Viime viikon maanantaina alkoi sit orientaatioviikko. Bis später tschüss!

Ei kommentteja: