tiistai 15. syyskuuta 2015

Krk-saari

Miksi valittiin niin sanotuksi pääkohteeksi Kroatia ja nimenomaan Krk-saari? No Kroatiassa ne pääkohteet on siellä aika eteläpäässä ja sinne meillä ei ollut edes aikaa lähteä ajamaan. Siellä pohjois-Kroatiassa ei taas hirveesti ollut mitään erikoista kaupunkia, johon oltais haluttu mennä, joten sen takia se Krk-saari siinä tuntui ihan jees vaihtoehdolta! Mentiin sitten sen saaren suurimpaan kaupunkiin Krkaan kahdeksi yöksi. Aikamme saimme ajella siellä ennenkuin löydettiin se meidän hotelli. Se kaupunki oli hieman sellainen labyrintti. Hotellissa työskentelevä mies näytti meille parkkipaikan, mihin veimme sit automme. Ison oven takana oli käytännössä sellainen nurmipläntti, mihin auton sai jättää. :D Sitten vietiin kamat huoneeseen ja minähän sain jo levitettyä jo kaikki kamat pitkin huonetta. Avaimet ei vaa jostain syystä sopinutkaan huoneen lukkoon, joten jouduimme vaihtamaan huonetta kerrosta ylemmäs. Tosin se huone olikin paljon parempi, että eipä toi kamojen roudaaminen sitten niin pahalta tuntunutkaan. Aluksi tuntui vähän oudolta, kun meiltä ei kysytty mitään passeja eikä varausta tuntunut aluksi edes olevankaan. Aika huoletonta siihen verrattuna, minkälainen prosessi se normaalisti Suomessa on, kun tsekataan sisään hotelliin. Ruokailemisen jälkeen mentiinkin rannalle! Hiekkarantaa siellä ei ollut vaan se ranta oli sellasta pientä kiveä.





Illalla oli tarkoitus lähteä vähän kattelemaan iltamenoja rantakadulle. Meninkin siinä sitten suihkuun ja ajattelin ottaa pienet nokoset, koska olin niin väsynyt. Nokoset venähti kuitenkin hieman ja seuraavan kerran jaksoin nousta sängystä seuraavana aamuna puoli kymmeneltä. :D No uusi päivä ja sitten lähettiin ajelemaan Baskaan, koska katottiin että siellä oli vähän paremmat rannat ja matkaa kertyikin vain 20km. Aurinkoa, jätskiä, ruokaa, uimista meressä ja skypettelyä Suomeen rannalla oli päivän tulos.





Illalla mentiin sitten sinne rantakadulle vähän nautiskelemaan olutta. Ennen sitä pelattiin myös vähän jotain juomapelejä hotellilla. Olihan siellä yks sellanen aika makee baari, mutta istuskeltiin oikeestaan sellaisessa pubissa pihalla koko ilta, kun se oli oikeestaan ainut paikka missä soi hyvää musiikkia ja oli koko ajan vähän porukkaa. Voin kertoa, että viimeiset drinkit ei ollut hyvä idea.

Aamulla arvottiin, että kumpi ajaa. Tultiin siihen tulokseen että Antsu, vaikka molemmilla oli aika heikko happi. Kirjoittelen sitten seuraavasta kohteesta myöhemmin.

Guten Nacht, Satuu

Ei kommentteja: