maanantai 5. lokakuuta 2015

Orientation Week

Meidän koulun orientaatioviikko alkoi kaksi viikkoa sitten maanantaina, jolloin kaikki uudet opiskelijat ja vaihto-opiskelijat kerääntyivät yhteen suureen saliin. Olin kerennyt tutustumaan edellisellä viikolla bileiden merkeissä pariin opiskelijaan sieltä koulusta, niin mulla ei suoranaisesti ollut mitään jännitystä aamulla sinne mennessä. Oltiin saatu tästä jo ohjelma etukäteen sähköpostiin, joten oli pieni käsitys jo tiedossa, mitä tuleman pitää. En jaksa nyt enää selittää niitä tapahtumia siltä viikolta tarkasti, koska siitä on niin kauan jo aikaa. En oo oikein kerennyt päivittelemään tätä. Viikko sisälsi kuitenkin monenmoista tekemistä.

Jalkapallon peluuta, orientaatioviikon ohjelmaan sisältynyttä illanviettoa koulun tiloissa ja kaupungilla. Kylpylässä käyminen Antonin, Jounin ja Chanan kanssa. Siellä oli varmaan 8 eri saunaa ja 3 eri liukumäkeä, oli kyllä hubaa! Kaikki saunatilat olivat vaan sillee yhteisiä naisten ja miesten välillä, joka oli meille tytöille hieman epämukavaa. Meidän lisäksi siellä ei kovin moni ihminen pyyhe päällä liikkunu saunassa, mutta ehkä ensi kerralla osataan valmistautua olemaan alasti niinkuin muutkin. Tai sitten ei. :D Kuitenkin oltiin siellä melkeen 4 tuntia.

Sitten käytiin parina iltana katsomassa tuolla linnalla esitettävää valoshowta. Eli sellaisia erilaisia valoesityksiä heijastettiin linnan seinää vasten, oli kyllä huigeen näköstä! Karlsruhe on siis täyttänyt tänä vuonna 300vuotta, joten täällä on ollut sellaista kaikenlaista extraa nytten. Oluen nauttiminen oli suuressa roolissa MYÖS orientaatioviikon aikana. Lauantaina käytiin Frankfurtissa IAA-messuilla, jossa olikin astetta enemmän porukkaa liikenteessä. Elikkäs tosi iso autonäyttely... Noh olihan sekin ihan kokemuksena hieno juttu käyjä, vaikka noi autot ja autojen lisäosat tmv mitä lie onkaan, ihan hirveästi itseä kiinnosta. :D Mutta olihan siellä hienoja kaaroja. Laittelen jotain tosi sekavia kuvia tähän nyt kans. :D
Kolme lasia valitsemia viinejä maksoi vain 4,90€... Kallista... :D
Tehtiin baarissa nuista lasinalusista korttitalo! Joku olis voinu luulla, että meillä olis ollu tylsää. Tossa allaolevassa kuvassa päästiin auton kyytiin siel IAA-messuilla, joka meni tommosen radan läpi. Oli aika hurjan tuntosta olla siin porchen kyyjissä. :DKirjottelen seuraavaksi meidän reissusta mustaan metsään, bis dann!

Ei kommentteja: