perjantai 18. syyskuuta 2015

Bled

Tässä olikin meidän seikkailumme viimeinen yöpaikkamme. Söpö pieni majatalo, jota piti sellainen vanhempi rouva. Harmitteli kovasti, kun emme viipyneet kuin tasan tarkkaan nukkumisen verran tuolla. Tämä oli sellaisessa pienessä kaupungissa Pohjois-Sloveniassa kuin Bled. Koko reissun aikana käytiin niin monessa paikassa, mutta pakko sanoa että tämä paikka vei voiton. Antsukin sano että mitä ihmettä miksi?! Mutta en tiedä, ehkä kun kaupungin keskellä oli todella kaunis suuri järvi, jonka yläpuolella oli Bledin linna ja jotenkin sellaisen pienen kylän fiilis niin uih! Olisi voinut viettää tuolla kauemminkin aikaa, mutta oli kiire lähteä sitten ajelemaan takaisin kotiin Karlsruheen. Nähtiin myös koko reissun ainuat suomalaiset tuolla Bledissä, hassu kohtauspaikka kyllä. Ehkä suomalaisia ei enää niin tollee syyskuun puolella ole täällä Etelä-Euroopan ei-niin-turistikohteissa.



Meillä oli vielä Bledistä Karlsruheen ajettavana n. 700km, joten viimeinen matkustuspäivä meni ihan vaan autossa istuessa. Ensin ajeltiin Salzburgin kautta Müncheniin ja sieltä lopulta Karlsruheen. Voin sanoa, että ikinä IKINÄ IKINÄ en oo noin suurissa ruuhkissa joutunut möllistelemään noin KAUAN, mitä tolla matkalla. En tiedä, onko se tuolla Münchenin suunnilla ihan normaalia vai mitä. Mutta kyllä meni hermot siihen seisomiseen. En tiedä oliko osa syynä se, että Bayerilla oli just ollu peli siinä. Tai sitten se vaan on normaalia. Ei tämän jälkeen Suomessa mitkään ruuhkat varmaan tunnu miltään. Oltiin sitten aika myöhään perilläkin kotona, noin puolen yön maissa muistaakseni.






Näihin kuviin näihin tunnelmiin. Ja tuolla oli niin lämmintäkin... Nyt alan valmistautumaan tän iltasiin kemuihin täällä Karlsruhessa. Viel spaß!

xoxo, Satu

Ei kommentteja: