maanantai 1. helmikuuta 2010

You shelter my soul, you´re my fire when I´m cold. ♥

Viikonloppu tuli ja meni. Nooh, Lauri tuli Jyväskylään joskus puol kasin aikaa illalla ja tultiin sitte suoraan kämpille ja ei oikeen tehty yhtään mitään perjantaina... Lauantaina heräiltiin siinä joskus 1 maissa ja lähettii sitte tekee kaupunkikierros, josta mukaan tuli kengät, korvikset ja kasvonaamiot (molemmille) :D Kämpille tultii joskus 5 aikaa takas ja tehtiin kerranki ite ruoka, ku yleensä käyjään Mäkissä (Lauri haluis joka kerta Heseen, mut jotenki kummasti mä oon sitte sanonu viimesen sanan eli mäkkiin. Hesen ruoka on iha järkyttävää...) Ruuaksi tehtiin kanaa ja riisiä! Med porkkana- ja ananassalaattia, ei ollu raastinta niin piti sit vaa palotella ne..


  
  
Ja jälkkäriks lakritsijäätelöä, omnomnom


  
 
 Sain Laurilta aivan ihanan kuvan, tuo passikuva mikä näkyy tuossa yläpuolella! Ja se kehtas väittää että tuo olis muka ihan järkyttävä, mut päinvastoin Niinmuute, käytiin myös varaamassa illaksi leffaliput leffaan Avatar 3D, joka oli muute ihan sikahyvä!! Ja muutenki ku se oli 3D, niin ne on sitte aina vähä kivempia.. Suosittelen kyllä iha kaikille. :)

Sunnuntaina sitte vaa löhöttii oikeestaan melkeen koko päivä, lukuunottamatta sitä juoksulenkkiä, joka oli joku 3-4 kilsaa.. Kerettii vielä hyvin siivota kämppä viikonlopun ajalta, ennen ku saatin Lapen taas bussille kohti Kajaanin Prikaatia.. Kaiken kaikkiaan tosi kiva vklp ♥ Sallaki tuli sit bäkkii Jyväskylään joskus 23.00, ku se lähti viikonlopuks meitä karkuun Pohjanmaalle... Seuraavia lomia odotellessa..


Ei kommentteja: