perjantai 12. helmikuuta 2010

Huuuooohhhhh

No otsikko ei varmaan tarvi erityisiä selityksiä... Väsyttää, ärsyttää ja ketuttaa. Tänä aamunaki ku heräsin, niin pyörrytti ihan koko ajan ja välissä piti ihan vaa istua peiton alle ku täällä kämpässä on niin helkkarin kylmä koko ajan! Tai tarkennettuna tässä mun olohuonenurkkauksessa, missä asustelen (Sallalla on makkari)... Töissä olin tänään 9-16.00 ja osasin jopa tehdäkki jotain muutako hymyillä ja tervehtiä ihmisiä.. edistystä kerrakseen. Eli suomeksi osasin viedä likaset astiat keittiöön, keittää kahvia, täydenttää hyllyihin limukoita ja näpytellä pöytään. :--D Ei vaa, kyllä mä muutamaa asiakastaki osasin neuvoa, jopa englanniksin! (mitä nyt muutama sana oli seassa ruotsia, mitäs oon niin paska enkussa) Se hotellijärjestelmä on aika hepreaa vielä tässä vaiheessa, mutta eiköhän seki tässä 8 viikon aikana jotenki käyttöön saada...

Aamulla en siis syöny mitään tästä pahoinvoinnin syystä, mutta onneks siellä hotellilla oli sitten aamupalan jätteitä, joita käytiin syömässä siinä puol 11 aikaan.. :) yammy! Ja lounaaksi otin Ceasar-salaatin, mistä oon kyllä ruennu nyt tykkäämään, ku kaks kertaa oon jo sitä tuolla syöny.. Joka päivä saa siis valita joko lämpimän ruuan tai salaatin, mut tänään oli jotain ihme karitsajuttua, niin valinta oli yllättävän helppo!

Eilen tein muute ekku kertaa täällä kämpillä makaronilaatikkoa!! Tulihan siitä ihmeen hyvää, vaikkakin en kyllä kotona ikinä oo syöny ton makusta, seki voi kyllä johtua siitä, että meillä on täällä mausteina pelkästään suola, herbamare ja valkosipulijauhe. :D Niillä ei pitkälle pötkitä kokkailussa ainakaan, mutta kyllä sillä mahan täyteen sai ku laitto sopivasti kepsuttia päälle :--)
Huomenna taasen iltavuoroon ja sunnuntaina sama homma, sitte tais olla parin päivän vapaa, jolloin sopivasti kerkee sitte unohtamaan kaikki mitä on yrittäny ainaki kovasti oppia siellä.. Onneks mitkään kysymykset ei kuulemma oo tyhmiä, vaikka niitä toistais joka päivä, ku ei vaan jää asiat mieleen. :D Kivat työntekijät onneks helpottaa kummasti työpäivää, mutta on niitä mustiaki lampaita eksyny joukkoon.. Mutta niitä on joka paikassa, ei kaikki voikaan tulla kaikkien kans toimeen yhtä hyvin kun jonkun toisen vaikka..
Nähdään taas ♥ Ja hei jos joku haluaa tilata mulle kampaamoajan ja siis myös maksaa sen, niin ottakaapas yhteyttä! Anyone..?

Ei kommentteja: