sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Veckoslut med Lape

Hej på alla! Tulin kirjottelee blogia ku Lauri halus välttämättä tiskata, niin se tuolla kolistelee astioita ja mä vaan datailen, näin sen pitääki olla. ;) Se on täällä keskiviikkoon asti ja sit Ylivieskaan lomailemaan! Huomenna aamutuuriin ja sitä kolme päivää ja sitte ansaittu 4 päivän loma!! Kumminkin... Leipasinpas perjantaina sämpylöitä ja ekku kertaa iha ite Lauria ootellessa asemalta.. En jaksanu ees lähtee sitä vastaan sinne ku oli niin kylmä ilma. :s Sämpylöistä tuli kyllä ihmeen hyviä, ehkä vähä vaaleita ku pelkäsin että poltan ne tai että ne tulee iha koviksi, jos annan olla liian kauan uunissa.. Ahmein sitte heti siinä kolme ja sitte ku lape tuli niin syötiin yhessä vähä lisää. :)

Eilen sitten Lähin 06.40 töihin pyöräilemään ja Lauri heräs kans kattoo SUOMI-SAKSA matsia, josta se sitte raportoi mulle töihin pistämällä aina viestiä ku Suomi teki maalin. :D 5-0 nuo voittivat, aika helppo peli! Harmi ku huomennaki meen aamuvuoroon, niin en kerkee nähä sitä SUOMI-RUOTSI peliä, mikä olis ollu varmaa iha sikahyvä! No mut, Lauri taas saa tekstailla mulle niitä tuloksia siitä. ;) Töissäki oli kyllä yllättävän kiva päivä.. Töiden jälkeen sitte ku tulin kämpille, niin Lauri ihana oli tehny meille ruokaa, tortilloja oli katettu valmiiksi pöytään.. tähän vois iha vaikka tottuakki ;)
Ei sitte eilenkään oikein tehty mitään, ulkona oli niin kylmä ettei jaksanu ees lenkille lähtee! Katottii illalla sitte mäkihyppyä ja mässättii sipsiä ja suklaata, ja mitalihaaveet suomalaisilta sitte taas vaihteeks iha mönkään... Tiiä saadaanko ees toista mitalia, mut onneks nyt Peetu sai ees sen hopeamitalin, niin ei ainakaan nollille jäädä ;)) Ja tietty olis huippu jos jääkiekosta tulis olympiakultaa olis niin makee!
Tuossa äsken nyt syötiin taas tortilloja, ku niitä jäi eiliseltä. Ne on vaan niin hyviä. :) Hitto ku menee hermot tän mokkulan kans, oon varmaan taas joku yli 2 tuntia kirjottanu, ku tää pätkii koko ajan, niin ei saa koskaan kirjotettua loppuun... Lauri onneks huomenna soittaa jonnekki tekniseen palveluun sillä aikaa ku ite oon tsekkaamassa ihmisiä ulos hotellista ja yrittää selvittää, mikä täs mättää.

Nyt kohta sitte lenkille ja saunaan ennen kuorosotaa ja x-factoria.. Ja mikä parasta, pakastimessa odottaa litra mansikkajäätelöä! Tuli eilen kauhee riita kaupassa, ku lauri olis niin kovasti halunnu jotain suklaarouhetta, kolmesuklaata, suklaanougattia, minttua.. kun taas minä halusin joko vaniljaa tai lakritsia! Niin otettii sitte kompromissina mansikkaa, jota en kyllä ees muista millon viimeks syöneeni. Mut nyt laitan koneen kii ja rupeen murun kanssa sunnuntai-illan viettoon ( se kattoo parhaillaan tuossa Mtvltä Hogan knows bestiä.. Huomaa että sillä on tylsää, ku se yleensä vihaa ku ite katon tommosia ohjelmia. :DD ) 

Nähdään, Satu

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pevetsu : D