torstai 4. helmikuuta 2010

Excuse me, but do you need room service?

Kaks päivää menny töissä siivotessa hotellihuoneita! Eiköhän neki kohta sujuis iha yksinki, kuhan muistaa vaa sitte kaikki asiat mitä pitää tehä.. Tänään olin töissä 9-14, eli melko lyhyt päivä, ku saatiin yhen toisen tytön kans kerros siivottua melko nopsakkaasti. :) Sitte luin loppupäivän sellasta paksua turvallisuus-kansiota, että mitä pitää osata tehä erilaisissa hätätilanteissa yms... Tuolla on muutes niiiiin hyvät ruuat aina, ku ne tulee suoraan keittiöltä lautasannoksina! Etu ku saa ilmasen ruuan joka päivä :-) Viel olis huominen päivä siivousta ja sitte viikonloppu! Kauhian nopiaa menny kyllä viikko, mut kyllä tuossa siivouksessa väsyy jalat kummasti, nyt rupee kyllä arvostaa siivoojienki työtä!
Siinä sitte ku luin sitä kansiota respan takana olevassa taukotilassa, niin kuulin ku ne työntekijät puhu siellä asiakkaista jotain. :D oli niin paras yks juttu, ku jaoin eilen tryffelirasioita lähes jokaiseen huoneeseen (150kpl, ei mikää pieni homma..) siks ku täällä Jyväskylässä on menossa sellaset Sähkö, Tele, Valo ja AV 2010 -messut niin vähä jotain mainosta! No mut kumminki asiaan, niin se yks asiakas oli tullut sitte vastaanottoon kysymään:"Miks jaoitte tryffelirasian huoneeseeni, vaikka olen dieetillä" :--D Ja sitte yks työntekijöistä tuli kysymään multa "Hei onko sulle koskaan sanottu että näytät ihan Kristiina Braskilta?! Oon kauan miettiny että ootko ollu ennen täällä harjottelussa, vai miten oot niin tutun näkönen, mutta sitte tajusin että näytät iha siltä" :DD ...Töissä on kyllä niin rentoa sakkia, että varmasti tuun kyllä viihtyy siinä respassa ne 8viikkoa!

Nooh sit ku tuli töistä niin datasin ehk vähä aikaa, sitte luin yhen tytön blogista, että sillä on kirppispöytä tuolla Seppälän kirpputorilla, niin lähin sitte pyöräilemään sinne ( joku 2km ) ja siellä vierähtikin sitte yli 2 tuntia! Löysin kaks paitaa, tuo ylemmässä kuvassa oleva kultainen neuletakki ja sitte sellanen musta löysä paita = 5€ .. 

Näkyy muutes mun juurikasvu hienosti tässä kuvassa, mutta kohta oonki brunette, kuhan vaa saan aikaseks värjättyä ;) Nyt salkkareita ootteleen ja huomenna taas töihin aamusta ja sit vaa nollailuu vklp, hejdå <3

Ei kommentteja: