keskiviikko 11. elokuuta 2010

Vieraita Ylivieskasta

Eilen oltiin koulussa toista päivää koulussa Tsyllyn kanssa sellaset 7tuntia, jonka jälkeen lähettii melkeen suoraan kaupungille, missä Sami oli jo hillunu parisen tuntia. Oltiin myös toissapäivänä keskustassa vähä niinku kattelemassa Samille jotain vaatteita, mut Sami ei tainnu ostaa mitään, mutta minä ja Salla löydettii jotain pientä, esim. Mulla tuo musta löysä toppi Gina Tricotilta hintaan 4.90€ (Ovh. 19.90€) ja Sallalla tuo farkkuliivi 7.45€, joka oli ensin alennuksessa 14.95€, josta sai vielä puolet poies! Kapp Ahlista tuo yksilö..
Ihanat sisarukset! Tällä kertaa me ei ostettu Sallan kans mitään, mutta Sami löysi farkut ja pari paitaa. :) Mä toimin lähinnä niitte vaatteiden tuojana sovituskoppiin. :D
Salla teki mulle nuo letitki öö toissapäivänä, me like! Shoppailupäivän jälkeen oli siis pakko käydä ostamassa jäätelöt, joten suunnattii Forumin K-kauppaan, josta ostettii tortilla- sekä persikkarahkavärkit samalla. Mulla oli myös yhen kämpän näyttö eilen, joten käytiin tuolla yläkaupungilla kattomassa sitä asuntoa, joka oli itse täydellisyys lukuunottamatta erittäin pientä ja ahdasta keittiötä..... Mut se pesuhuone oli kyllä niin unelma! 2009 rempattu ja sellanen moderni suihku. Kattoo nyt minkä kämpän sitä lopulta saa, Sallahan löysi toissapäivänä itellensä sellasen tosi kivan yksiön.
 Eilen käytiin myös iltauinnilla tuossa läheisellä rannalla joskus kymmenen aikaan, oli ihmeen lämmin ilta ja vesi kyllä, niin oltiinki aika kauan siellä! 

Sami lähtee yhyy tänään myös takas Ylivieskaan, sillä aikaa ku me dallaillaan koulussa ja mulla tulee nyt vähä kiire ku koulu alkaa 45min päästä, jota ennen pitäs käydä vielä syömässä (ja oon tässä yökkärit päällä) niin taidan mennä pukemaan/meikkaamaan. :)

Kiva lähteä polkemaan sateessa kouluun! Tai no nytkö katon pihalle, niin tihkuttaa ehkä vain.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

huuuh mikä misu