maanantai 23. elokuuta 2010

Muuttolaatikkoja

Eli eilen tosiaan tulin Jyväskylään parin ( lue: yli kymmenen ) muuttolaatikon kanssa. Nyt oon saanu suurimmaksi osaksi pakattua tavarat eli 12 pahvilaatikkoa, 5 koria, 2 reppua ja yks kassi on täynnä tavaraa ja vielä löytyis vaik kuin paljo pakattavaa! En tiiä, että mihin saan ne puskettua. On Sallallaki meinannu mennä muutaman kerran hermo, kun täällä ei mahu liikkumaan... Päästään siis muuttamaan Laurin kans yhteiseen kämppään nyt perjantaina. :) Salla kans muuttaa omat tavaransa viikonlopun aikana.
Tän näköistä täällä siis, mutta eipä tätä tarvi kestää ku huominen päivä ja keskiviikkona lähdetään ajelemaan jo Ylivieskaan. Meillä ois keskiviikkona tenttiki, mut eipä olla oikee luettu, ei vaa oo oikeen jaksanu.. Paistettiin tuossa äsken lättyjäki, oli nii vähä maitoo et pistettii sit vajaa puolet vettä sekaan. Mut hyviä oli kermavaahdon ja hillon kans! :)
Nyt mennää hakemaan vielä jäätelöä jälkkäriks ( mut VAAN sen takii et pakastin pitää syödä tyhjäks! jepjep... ) Sitten untenmaille, God natt!

Ei kommentteja: