sunnuntai 8. elokuuta 2010

IKEA

Noniin, oon vähä taas jumittanu tän postauksen kanssa, mutta tällä kertaa en vaa yksinkertasesti löytäny mun kameraa mistään, niin en oo voinu tehä! Lauri, jos luet tätä niin se kamera löyty mun läppärin takaa, hahah, kato se läppäri on ollu koko ajan auki tässä pöydällä, niin se oli kivasti sit siellä sen näytön takana.. :D Mutta, mähän en ollu koskaan käyny ennen Ikeassa ja ei näköjään ollu Laurikaa, vaikka luulin että se olis tuolla Haaparannassa käyny.. Me lähdettii ajelemaan joskus puol 11, tästä on joku 150km Tampereelle, niin me oltiin jo sitten Ikeassa siinä puol 1 aikaan. :)
Meillä oli vähä niinku ostoslista mukana, mitä meijän pitää hommata meijän kämppään (sitte ku sellanen jostain löytyis, kauheen tiukalla kyllä kaksiot täältä Jyväskylästä tällä hetkellä).. Ja suurin osa niistä sitte löytykin. :)
Mukaan lähti sitten sellainen valkoinen karvamatto, pieni olohuoneen musta pöytä, tabletteja, WC-harja, -roskis ja -matto, 3 kuvan kehykset (saadaan laitettua meijän omat yo-kuvat sivuille  ja keskelle sitten meistä otettu yhteinen yo-kuva) ja sitte kaikkea muutakin pientä keittiöön ja muualle.
 Siellä vierähtikin reilut 3 tuntia, jonka jälkeen hain meille hodarit+limut ja jäätelöt. :) 
 
Sitten oliki aika lähteä kattoo vähä keskustaan päin! Kierreltiin Koskikeskuksessa ja sitte vaa kaupungilla ja oltiin molemmat sitä mieltä, että vaatekaupat ei kiinnosta nytte kyllä yhtään... Harvinaista sinänsä... Käytiin sitten enimmäkseen Anttilatyylisissä paikoissa katsomassa kämppään jotain pientä, mutta loppujen lopuksi ei ostettu mitään ja lähettiin takas Ikeaan :D Toisella kierroksella löyty kans kummasti tavaraa, joten ei sekään mikään turha reissu. :D Sitten taas takasin Tampereelle Raxiin syömään!
Massut täynnä oli sitte mukava lähtä ajeleen takas Jyväskylään! Mukava päivä kullan kanssa takana. :) Oli sitten kämpillä melko väsynyttä porukkaa.

Huomenna sitten kouluun pitkästä aikaa, iha kiva kyllä oikeestaan, sitä kestääki se huimat 3viikkoa. Ja Sallan pikkuveliki tulee huomenna meille pariksi päiväksi kyläilemään. :) Jeij!

Ei kommentteja: