sunnuntai 15. elokuuta 2010

Duck Says QUACK!

Eilen olin koko päivän töissä tuon Juhlapalvelu Paakkarin kautta, missä olin harjoittelussa kesäkuun ajan. 9h tuommosena päivänä töissä pihalla, mitä eilen oli, niin voin sanoa että oli melkosen hiki koko ajan. Illalla sitte ei oikeen jaksanu tehä enää mitään ku tuli kämpille. Mut oli kyllä mukavaa töissä. :) Ne oli sellaset 135-vuotisjuhlat tuolla Tuomiojärven rannalla, missä meki ollaan aina rannalla, mutta toisessa päässä vaan..

Mutta tänään oltiin taas tuossa Sallan kans biitsillä, mutta ei kylläkään ku vaan vajaa 2 tuntia. Mulla ei ollu edes kameraa mukana, mutta onneks sain sitte puhelimen kameralla otettua muutaman kuvan! Meillä oli myös Scrabble, joten pelattii sitä yks erä (Satu 354p ja Salla 178p) Sitte rupes tulemaan ankkoja(sinisorsia) sinne nurmialueelle, niin saatiin huippuidea, syötetään niille banaania! Ku meillä ei ollu oikee muutakaan evästä, niin ruettii sitte nakkelee niille banaanin palasia, vaikka niitte maha ei ehkä kovin tykkäis siitä..... Tästäki hyvä esimerkki, että Salla jätti oman pyyhkeensä suoraan sinne roskikseen, ku yks ankka teki sellasen valkosen vääkylän siihen. :D Ja just ku yks ankka oli kävelemässä Sallan pyyhkeen läpi, niin kerkesin sanoa että:"Katotaan niin tuoki pruikkaa siihen" :D Niin samantien, mut tällä kertaa varmaan banaanista johtunu vähä löysempi tapaus.....
Että sellanen biitsireissu tällä kertaa. Nyt vaan odotellaan Lauria ja sen kaveria tänne meille kyläilemään muutamaksi päiväksi.

Satupä & Tsylly

Ei kommentteja: