maanantai 12. heinäkuuta 2010

TJ 0 - bileet

Eli perjantaina Lauri sitten kotiutui kuin kotiutuikin intistä! Ja mulla alkoi loma torstaina, joten iha mukava fiilis. Mehän mentiin sitte illalla Ouluun ensin Laurin kaverille alottelemaan ja siitä sitten Onnelaan. Ite en ollu kertaakaan vielä käyny siellä, joten se oli ekku kerta. Mun mielestä se oli kyllä tosi kiva paikka. :) Päästiin sieltä Arilta yhen sen kaverin kyyjissä keskustaan ja oli kyllä jo siinä jonossa niin paljon inttipoikia, että kauheeta läpsytystä kuulu vaan. Ja siihen meniki puol iltaa, ku siellä sisällä tuli aina jotain tyyppejä vastaan, niin Lauri jummas siihen kauaks aikaa niitte kaa jotain fiilistelemään. :D Kuvissa näkyy mun uutta tukkaaki, oon siis laittanu taas vähä vaaleeta raitaa, tykkään.
Sitte vihdoin päästiin sisälle asti, kello oli ehkä jotain 12, niin ei ollu ihan hirveenä vielä porukkaa..
Jos sanois tähän väliin, ku eihän minusta ja Laurista saa muutenkaa hyviä kuvia, niin mitä olettaa sitte ku on juonu jotain vähä vettä väkevämpää. :D
 No comments.. Sitte lähettii sieltä puole neljän aikoihin kävelemään Tuiraan, missä se Laurin kaveri asuu. Mullahan ei ollu mitään hajua mihin päi pitää mennä ja siinä vaiheessa tuntu ku oltiin vähä hoiperreltu jossai puistossa aika kauan, että ei Laurillakaan ollu, mutta perille silti päästiin, kebabranskisten kanssa. ;)
Voi johtua osaksi siitäkin, että jäätiin aina ottaan kuvia johonki, että meni niin kauan matkasa. :D Mutta tuo oli iha älyttömän kaunis paikka.

Lauantaina käytiin Tuiran rannassa vähän ottamaan aurinkoa ja loppupäivä sitten kierreltiin kaupungilla. Illaksi ajettiin sitte Laurille Revonlahdella saunomaan ja kattomaan futista, ja tähän väliin sanottuna GO SPAIN! Olin niin Espanjan puolella, ku taas Lauri Hollannin, hahah.. Meillä siis jo tätä kirjottelen (Lauri makoilee tuossa mun takana sängyllä, raasu), sai onneks viime yönä nukuttua vähä univelkoja poies, ku tuntuu että Juhannuksesta on vieläki aika paljo jäljellä, ku ei oo saanu nukuttua kuumuuden takia.
 Eilen oltiin mun serkun rippijuhlissa, mutta teen siitä sitte iha oman postauksen ja lähen nyt tekemään jotain. Äiskä teki listan mistä pitää huolehtia, niin sieltä varmaan voi lukee jotain tekemistä, ku ne iskän kanssa lähtee huomenna Lappiin lomailemaan. Kirjoittelen illalla tai sitte huomenna, see ya!

2 kommenttia:

Tsylly kirjoitti...

Kattoinki Facebookista että oot varmana värjänny tukkaa! :D

Satu kirjoitti...

Jep. :D Vähä vaalensin entisestään niitä vaaleita kohtia..