maanantai 19. heinäkuuta 2010

Samin rippijuhlat!

Oltiin eilen Laurin kanssa Sallan pikkuveljen rippijuhlissa! Niitte jälkeen käytiin myös Terhin kummitädin pojan juhlissa ja eilenhän oli myös mun synttärit, niin tuli syötyä kakkua kolmessa paikassa. Mummiaki käytiin moikkaamassa kaikkien juhlien jälkeen, ku sillä on tänään synttärit. :) Myös Laurilla on tänään synttärit, oon just niillä täällä ja kohta mennään syömään taas kakkua..... Onnea kulta täälläkin myös! Mutta nyt kuvia eiliseltä:
 Tehtiin Laurin kanssa Samille tollanen iso kortti, joka sitte pääty joka vieraan luettavaksi! :D Mut mun mielestä on kiva väsätä tollasia, se on vähä niinku jo puoli lahjaa ku tohon menee silti jonku aikaa, ku sen tekee..
 Mun pojjaat!
 Että tuli melkosesti eilen syötyä kaikkia herkkuja ja tänään vaan jatkuu täällä, ku Laurillekki on tulossa jotain vieraita käymään. Just nyt muute huuettii kakkukahveille, niin en kerkee enempää kirjottaa. Ruukin kuumalle biitsille ollaan varmaan menossa kohta vähäks aikaa.

Oltiin lauantaina muute Kalajoella särkillä vähä hengailemassa, pistän siitä kuvia vaikka huomenna/tänään illalla.. Moidå!

2 kommenttia:

Nnika kirjoitti...

jonnekki kovis hietsulle eli hietamaalle olitte tietysti menossa, paitti jos reviksellä on joku paikka :DD

Satu kirjoitti...

Joo siellähä me ruukataa käyä :D