maanantai 5. heinäkuuta 2010

Rantapäivä

Joo no tuosta kuvastaki jo heti näkee, että taiettii palaa pikkusen molemmat Sallan kanssa. Meillä oli sopivasti molemmilla vapaa päivät, joten lähettii ny ekku kertaa kahestaa tuonne Taulumäen biitsille! Tultiin siihen tulokseen, että ihan hyvä vaan ettei noita vapaa päiviä oo kovinkaan paljoa, ku sitte vaan makais rannalle ja palais vähä lisää.. Ei mulla niin pahasti näy enää tuo palaminen, ku paloin siellä Turkissa jo kerran, mutta voi kauhia sitä Sallaa. :D Sillä on iha punaisia läikkiä joka puolella ja toinen puoli naamasta punanen, sanoki että saakohan töistä jäädä pois, jos näyttää siltä. :D Mutta on se näköjään kumminki rohkennut mennä töihin, meikkiä vähä enemmä vaa naamaan ku normaalisti, niin hyvä tulee!
Kerettiin sit vähäks aikaa vielä alennusmyynteihin, mutta ollaan tänään menossa heti kuuden jälkeen ku Salla pääsee töistä niin vähä paremmi kiertelee. Ite en eilen ostanu mitään, mutta Salla osti mulle synttärilahjan osaksi, ku neki olis tuossa parin viikon päästä, ensin mun sunnuntaina ja sitte Laten maanantaina.

Ootan muutes jo pikkusen että pääsen kuukauden kesälomalle! Ja seki on iha jees, että Lauri kotiutuu vihdoin ja viimein sieltä armeijan leivistä tämän viikon perjantaina! :) Lähen ite siis torstaina Ylivieskaan ja sitten heti perjantaina Laurille Ruukkiin, illaksi ollaan menossa sen kaverille Ouluun vähän juhlimaan intin loppumista, jeij :)

Mutta kohta sinne keskustaan, hejdå

Ei kommentteja: