torstai 1. heinäkuuta 2010

Kalajoen Juhannus 2010

En jaksa hirveenä alkaa kirjottamaan, joten teen tämän blogin aikalailla kuvilla. Mutta siis Kalajoella vietettii Juhannus Laurin, Sallan, Joonan, Nikon ja Hetan kanssa, ja meillä oli se pieni mökki, mistä pistin jo kuvaa yhessä postauksessa. :D Mutta se riitti todella hyvin, revettiinki yks aamu ku yläsänky oli kokonaan tyhjä, että liian suuriki mökki tais olla ku ei paikat täyttyny. Perjantaina lähettii siis aamupäivällä sen jälkeen, ku oltii haettu Joona asemalta ja auto pakattu liian täyteen kamaa.. Joonahan joutu kuskiksi, että saatiin Laurin kaa jo alkaa alottelemaan ;)
Päästiin jo mökkiinki heti sillon yhden aikaan ja odoteltiin sellanen 3 tuntia, että toiset tuli sinne ja lähettii sitte kävelemään rannalle päin.. Siellä sitte hilluttiin vaan koko ilta oikeestaan, painittiin myös hiekassa, voi että oli suu täynnä hiekkaa sen jälkeen, että narsku vaa suussa..
 
 
Perjantai-ilta meni sit lyhykäisyydessään siinä. Muutamia pikkuriitoja nyt iltasella mut se on normaalia kännissä mun ja Laurin kanssa. :D Hengasin myös mun eksän Villen kanssa sillo yöllä varmaan yli kaks tuntia, saatiin vähä puhuttua vaikka aika sekasin oltiinki molemmat, ku eksyttii jonnekki enkä löytäny mökille..... Juhannuksena siis juotiin vähän alkoholipitoista..
..oltiin darrassa ja väsyneitä..
 
..näin myös paljonpaljon ihania kavereita! Mutta ei oo kyllä ku muutamasta kuva. :(

Lauantai-ilta näytti sitten tältä, mökillä nollaamassa, rannalla (Taru hyppäs benjihypyn, woow!) ja loppuilta sitten dyynissä..

Oli siis taas mukava juhannus murun ja muitten kans! ♥

No nyt ollaan kumminkin Jyväskylässä ja oon shoppaillu kaks päivää alennusmyynneissä ja kirpparilla. Käytiin äsken myös Sallan kanssa lenkillä ja vois pikkuhiljaa alkaa nukkuun, että jaksaa vielä kaks päivää töissä ja sunnuntai onneks vapaa! Vapaapäiväki tulee kyllä tarpeen ku on ollu jotenki ahistava ja vittuuntunu olo, joten oon purkanu kaiken Lauriin --> nyt Lauriaki vituttaa. Mutta jokatapauksessa mulla on maailman ärsyttävin, ihanin ja paras poikakaveri, rakastan sua. ♥

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TUTKA ÄSTÄRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII<3

Satu kirjoitti...

NO VOI OLP!!! :D