perjantai 28. toukokuuta 2010

Turkey part 1

Elikkäs, nyt ollaan takas Suomessa. Viime yö oltiin ensin kämpillä Jyväskylässä ja sitten tänään aamulla ajettii Ylivieskaan. Oli kyllä taas vaihteeksi aivan mahtava reissu Turkissa Alanyassa, ollaan siis oltu kaks kertaa ennenkin suunnilleen samaan aikaan Alanyassa, mutta eri hotelleissa, joten sinänsä tuttu paikka! Ja luulen että ei ollut tämäkään vielä viimenen, sen verran ihana paikka se on. ;) Noh mutta, ensimmäiset kaks päivää siellä oli melko pilvistä ja satoi vettä, mutta no problem, mehän shoppailtiin sitten melkeen jo kaikki rahat parina ekku päivänä. :D Ostin taas kyllä melko paljo kaikkee kivvaa ja Laurille oikeestaan melkeenpä saman verran, jos en jopa enemmän.. (love that girlfriend ;)) Seuraavan 4 kokonaista päivää olikin sitten aivan ihana ilma, pikkasen tuuli ettei ollu iha paahtavaa joten oli ihana ottaa se 5 tuntia aurinkoa aina biitsillä vaan! Meijän hotelliltakaan ei ollu ku ehkä sata metriä rantaan.

Vielä Suomessa, kävelemässä kohti Check In

Hehkeenä heti aamusta.. Without make up
Sitten olikin kohta baari-illan vuoro, Going to Robin Hood.
Oli kyllä niin kova meno siellä baarissa taas, olispa Suomessaki tollasia baareja ;) Illan päätteeks piti kyl ottaa kengät poies, oli sen verran jumisjalat että teki iha kivasti kipeetä jalkapohjiin.. Taisin loppuloman sitten kävelläkki melkeenpä krokseilla koko ajan, luottokengät :D Oli laastaria vähä siellä ja täällä, ku joka kengistä tuli omaan paikkaan rakot.. Tässä sitte yheltä illalla kuvia, ku käytiin syömässä yhessä keskustan ravintolassa:
ja jotain perussekoiluja pitää aina olla...
 
Vitsi tuo leipä on niin hyvää! Sitä saa yleensä aina ennen ruokailua, en tiiä mitä leipäää se on mutta ihan sikahyvää! ♥
Ruoka oli maukasta ja tarjoilijat kans ;)

Nytte saunaan pitkästä pitkästä aikaan, part kakkosta ja kolmosta tulossa lähiaikoina, on niin paljon kuvia että ei jaksa puskea kaikkia yhteen postaukseen..Merhaba!

Ei kommentteja: