keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kuulumisia

Eilen ajattelin siis vaihteksi tehdä persikkarahkaa, ku se on niin hyvää! Ja Lauri tuli sieltä Maanpuolustuskorkeakoulun pääsykokeista iltasella (toi mulle tuliasia ja kaappiin vähä ruokaa, jeij!), niin samalla tein sille iltapalaa, ihana minä :) Nytki se lähti käymään lenkillä, mä jäin kirjottaa tätä ja laittamaan ruokaa. Sehän onki niin vaikeaa laittaa ranskikset ja nugetit uuniin, yeah right!
Innostuin vähän taiteilemaan tuota jälkkäriä.. tai ainaki yrittämään.. Syötiin sitte ne ja katottii vähän Valko-Venäjä - Slovakia peliä. Tykkään kyllä kattoa nuita kisoja, Suomen pelit varsinkin on niin katottava! Ku tuli se Saksan peli tuossa oliko se toissapäivänä, niin en meinannu pysyä housuissani, ku yksin kattoin sitä ja kiroilin/huusin/nauroin vähän väliä (Sallaa ei kiinnostanu, niin se lähti nukkumaan, tiiä saiko nukahettua ku möykkäsin ehkä liian kovaa.. :D)

Tänään olin sitte taas aamulla töissä ja sitte ku tulin niin lähettii melkee heti Laurin kans kaupungille! Ja oltiinki siellä reilut 3tuntia, jonka aikana kerettii mm. Päättää että lähetään illalla vähän kaupungille bailaamaan, joten Alkon kautta tultiin kämpille. Istua puistossa, jossa pienet tytöt (ehkä 8v?) vähän väliä katteli meitä siinä ku leikki suihkulähteellä ja yks niistä tuli kohta sanomaan:"Sulla on ihanat kengät, mistä ostit?" :D Ja koko ajan ne jotain sipisi että tulis laulamaan meille. :D Ja sitte ku lähettii jonku 45minsan päästä siitä poies, niin ne lähti juoksemaan perään että ne haluis laulaa. :D oltiin että sori, teillä oli kyllä aikaa, ylisulosia! Mut nyt vähän kuvia tästä päivästä, oli muutes ihanaihana ilma, me like.
Tuossa tuo mun vuoslahjaksi ostama kello Laurille, taitaa tykätä ;)

Eli kohta mennään saunaan, sitten Suomen peliä (hope they win!) ja sen jälkeen kun Suomi on hope so voittanut, valmistautumaan iltaa varten, siitä kuvia sitten myöhemmin, heippa muruset! (Ps. Lauri tiskaa, woot?!)

♥:llä Satu

Ei kommentteja: