sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Niin mikä vappu?

Tulin tuossa perjantaina siis Ylivieskaan ja heti melkeen Lauri tuli kans kotoansa meille. Me oltiin Sallan kans suunniteltu varmaan puol vuotta jo, että mennään kattomaan Cheekkiä Dyyniin nyt lauantaina, mutta Lauri sitte oliki vähä toista mieltä joten lopulta oltiin sitten sen kanssa koko viikonlopun.. Perjantaina käytiin apsilla kierros, ja kävin myös samalla moikkaan Miikaa, mun yhtä kaveria. :) Ei kyllä sinänsä tuntunu ees vapulta oikeen missään vaiheessa. Ensinnäkin oli niin paska ilma melkeenpä koko viikonlopun ja sit ku ei sillee käyny oikein missään, niin ei nähny ihmisiä bilettämässä yms.. Mut olihan meillä onneks munkkeja ja muuta pientä hyvää syötävää! Sima ei kylläkään valmistunu vasta ku tänään, mutta en oo ees maistanu sitä, ei oo oikein mun juttu. Ne kaupan hapolliset simat on kyllä hyviä (jotka eivät kyllä maistu ees simalle, aika keinotekoisen makuista, mutta hyvää.)
Lauantaina sitte meijän piti mennä käymään Vapputorilla mutta yllättäen satoi vettä, eikä jaksettu siis lähteä yhtään mihinkää. iltapäivällä lähettii sitte käymään Sallalla, ku sen pikkuveli täyttää viikon päästä 18w, niin käytiin siellä kahvilla. Tehtiin myös sillee tosi makee vaaleanpunainen kuplavolkkari-kortti, jossa oli tämmönen runo:"Tässä on sulle oma kupla, ja kyytipojaksi maxi tupla. Myös sulle kaljaa, nostakaamme Sampalle maljaa" :D Eli lahjaksi vietiin kaljaa ja Maxi tupla. :D Siellä oliki sitte tarjolla vähä useampaaki kakkusorttia.. Ja pelasin pitkästä aikaa Guitar Heroa pari erää.
Siellä viihdyttiinki reilu kaks tuntia, jonka jälkeen tultiin meille takas. Kohta Joonatan tuli meille Terhin kaveriks ja päädyttiin pelaamaan Rappakaljaa. Oli kyllä tosi hauskaa, että sai taas ääneen nauraa makiasti parikin kertaa. :D Sitte pelattii vielä yks erä sankkua (sellanen meijän suvulta liikkeelle lähteny aivan loistava korttipeli, joka kestää jonku reilun tunnin aina). Jope ja Terhi kävi sitte abclla ostamassa vähä sipsiä ja dippiä ja me käytiin Laurin kans myös ja ostettii limppaa ja karkkia, nam.
Pelailua kesti sitte joku kolme tuntia, että lopetettiin joskus 2 yöllä.. Tässä jotain muitaki kuvia lauantailta:
 Ihana Unna, sitä oliki taas kamala ikävä!
Tänään sitte nukuttii pitkään ja käytiin kärkkäisellä Laurin kanssa ja se lähti tuossa neljän aikaan kotia, ja taas inttiin tuossa tunti sitten... Ite lähen onneks Jyväskylään vasta tiistaina. :)

Odottelen X-Factorin tuloslähetystä ja sitte sen jälkeen nukkumaan! 
Kivaa uutta viikkoa kaikille :)

-Satu

Ei kommentteja: