tiistai 4. toukokuuta 2010

Kesäisiä löytöjä ja zumbausta ;)

Käytiin siis eilen äiskän kanssa kiinalaisessa syömässä eikä King Mealissa, niinkuin aiemmin kerroin.. Hitto oli kyllä niin hyvää ruokaa, että huhhuh! En meinannu päästä tuolista ylös lähtiessä, ku maha oli niin täys.. Suosittelen kyllä kaikille tätä Ylivieskan Taivaallinen Rauha-kiinalaista ravintolaa! :) Sitten lähettii Sallan kanssa käymään kirppareilla ja oli kyllä melko harvinaista, että löysinki melko paljon kaikkea! Tässä niitä sitte olis:
Pitkähihanen+toppi+3kengät=10€ :o Ja sitä paitsi kaikki näyttää niin uusilta ja käyttämättömiltä! Oli kiva nyt löytää oikein kivasti kaikkea, ku viime kerralla lähdin tyhjin käsin jokaisesta kolmesta paikasta.

Niin ja muutes en oo kertonukkaa, että yks päivä tuossa 3viikkoa sitte heräsin soittoon, jossa kerrottii mun voittaneen kengät! Kävin sitten eilen myös noutamassa ne. Systeemi oli se, että mulle oli valittu yhdenlaiset kengät (sellaiset keltaiset balleriinat, 39.90€), mutta kerta en tykännyt niistä, sain valita tällä kyseisellä rahasummalla toiset ihan mitkä vaan kengät! Halusin korkokengät, joten kokeilin varmaan viisiä kenkiä ja päädyin näihin ihanuuksiin:
Love it!


Aamulla tänään käytiin vielä zumbailemassa äitin ja sallan kanssa ja tuli kyllä kivasti lämmin! Phuuhh, vielä olis tässä sellaset 3 tuntia, ennenkö juna lähtis takas Jyväskylään. Ja voin kertoa näin suoraan että ei kyllä kiinnosta paskaakaa..... 4 päivää töitä putkeen ja jos on tällasia ilmoja, niin onpa mukava kuskata tiskejä koko päivä sisällä. 

Mut nyt pukemaan, pakkailemaan ja pihalle nauttimaan säästä Unnan kanssa. Ciao :)


Ei kommentteja: