perjantai 7. toukokuuta 2010

Tivolipäivä

Eilen käytiin Sallan kanssa tivolissa töitten jälkeen! Siis tuo Suomen Tivoli on nyt Jyväskylässä 17.5 asti, niin ajateltiin käyjä vilkaisemassa! Mentiin sitte jonku pienen lammen kautta ja korjailin vähän pyörääni siinä, kunnes rupes yhtäkkiä satamaan vettä (eikä mulla ollu ees huppua takissa, hmmp!) ja kohta sato jotain räntää/rakeita.. Ja meillä oli vielä melko kesäiset vaatteet, niin tuli kylmä ainaki hetkeksi.
 Näkyyki tuosta lammenpinnasta, että sataa vettä. Digaan nuita mun kirpparikenkiä! ;)
No jatkettiin sitte kohtapuolin tivoliin, mikä nyt oli tässä iha lammen vieressä, mut piti kiertää vähä kauempaa. Ihmeen vähän oli silti porukkaa ja tuntu että meilläki olis pitäny olla pikkulapset mukana, ku niitä siellä oli kyllä suurin osa porukasta. Mut kohta sitte siellä rupes paistamaan aurinko, niin tuli vähä lämmin, ku meinas jo vähä tärisyttää, varsinki Sallaa.
Mentiin sitte yhteen laiteeseen, joka oli ehkä pieni virhetikki, ku podettii koko loppuilta kauheeta mahakipua, oksettavaa oloa, pääkipua ja heikotusta.. Se oli sellanen yhenlainen pyörityslaite..... Outo, ku ei mulla yleensä tuu mitään juttuja laitteista, ehkä se oli vaa liikaa sellasta eestaas-keikutusta.
Väsyttää taas (tuntuu että sanon joka blogin lopussa saman, mutta minkäs teet?) Kai pitää keksiä jotain tekemistä, muutako syömistä.. Huomenna vielä töitä ja Late tulee meille viikoksi :o Katotaan kui menee hermot molemmilla toistensa kans ;) Mut ny, heippa♥

Ei kommentteja: