torstai 28. helmikuuta 2013

Vieraita Oulusta


Viikonlopuksi sain siis kylään ihanat ystäväni Timon ja Jorin. Timon kanssa ollaan oltu hyviä kavereita jo ainakin kuuden vuoden ajan ja Joriin tutustuin viime kerralla Oulussa käydessäni. Tämä oli siis toinen kerta, kun sen kaa nähtiin mutta ei kyllä tuntunu siltä! :) Perjantaina ne tulivat joskus vähän ennen puoltayötä ja aika menikin nopeeta siinä korttia pelatessa, jutellessa, juodessa teetä... Puol neljän maissa mentiin nukkumaan! Lauantaina pelattiin aamusta vähän lisää korttipelejä, jonka jälkeen lähdettiin käymään vähän kaupungilla. Ensiksi jotenkin kummasti eksyttiin mäkkäriin syömään vähän aamupalaa, kun kotona aamulla ei oikein mitään syötävää kaapista löytynyt. Sitten lähdettiin metsästään pojille jotain uutta päällepantavaa ja lopulta Jori osti uudet housut ja paidan sekä Timo uudet farkut! Kaupungilta lähdettiin suoraan ostaa illaksi jotain syömistä ja kummasti päädyttiin tekemään tortilloja. 



Pojilla oli joku pakkomielle tehä näitä öö temppuja koko ajan, niin pitipä sitten räpsästä pari kuvaa!



Illaksi meillä oli siis suunnitelma lähteä vähän kattelemaan Jyväskylään yöelämää. Kolmistaan ensin laulettiin tunteroinen SingStaria ja ai että ku oli hauskaa! Kohta pari kaveria liittyi vielä seuraamme, yllättäen Salla oli toinen niistä. :D Sitten toinen kaverini Jukka täältä Jyväskylästä. Pelattiin porukalla Aliasta ja ennen puoltayötä lähdettiin käppäilemään kohti Escapea! 






Lähdettiin vähän ennen pilkkua narikkaan, jotta vältettiin se pahin ruuhka. Sit eikun meille vaa jatkoille! Jotka kestikin sitten... seittemään. Hytönenki kävi meillä istuskelee ja Laurin kaveri Sami, ku neki olivat joukkueen kaa kaupungilla. Mutta ne ny pelas koko aamuyön änäriä olkkarissa, kun me muut istuskeltiin keittiössä. Sunnuntaina pojat lähtivät ajelemaan sitten takaisin kohti Oulua ja oli kyllä mukava viikonloppu! Kiitos ku kävitte, joskus uusiks? ;) PS. On vähän väsyttänyt viikonlopun jälkeen...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oisha se lauri saanu olohuoneen puolellaki änäris käydä haastaa eikä vaa keittiös jauhaa tuntitolkulla...