torstai 14. helmikuuta 2013

Torstai-Tiistai


Viime viikolla kävin ostamassa Sokokselta sävyttävää hoitoainetta, tai oikeastaan sellaisen maskin, jolla saisin vähän tuota lämpösyyttä pois nuista vaalennetuista kohdista. Päältähän nämä on latvakohdista kivat vaaleat, mutta alhaalta vielä hiemat oranssit. Mulla oli niin tumma tukka alta, niin ymmärrän että sitä ei kerralla yhtä vaaleeksi saa. Kolme kertaa oon tuota nyt käyttänyt ja kyllä tämä vähä kirkkaammalta näyttää. Ei oo enää niin sellanen öö lämmin ja punertava. Hintaa tuolle oli 11,90, ei paha. 



Tehtiin torstaina myös omatekoisia hamppareita, pihvit oli kyllä kaupasta mutta sämpylät leivottiin niihin ite. Yleensä ollaan tehty pihvit ite ja sämpylät kaupasta, mutta näin ne oli myös erittäin maukkaita, namii. Meille tuli myös Fitnesstukusta paketti, vähän proteiinijauhetta meille ja kavereille samalla. Saatiin myös t-paita maksutta, ku tilattiin niin paljon. Lauri sai siis sen...



Nyt olin töissä lauantaista tiistaihin ja käytiin myös syömässä serkun Sussun ja sen iskän kanssa Amarillossa sunnuntaina. Hanski tarjos, kiitos! Kävästiin sitten Hanskin ja Laten kanssa Matsibaarissa kattomassa EHT-peliä Ruotsi-Suomi. Suomihan sen voitti. Jätkät joi kaljat, itelle ei oikein mikään maistunu.







Kirjoittelen eilisen riennoista sitten myöhemmin, nyt jotain purtavaa!

Ei kommentteja: