sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Tuparit vol. 2

Ja näin ilta jatkui..
Sallalle maistui vaahtokarkit ja Lauri rupes tekemään jotain boolia, tai oikeestaan mä sitä tein myös, mutta piti ottaa näitä kuvia. :D Myös muut vieraat ilmesty aika lailla kohtapuolin..
Mitäpäs muuta pojat rupes pelaamaan, kuin pokeria. En itekkään voinu mennä pelaan, tai olisin tietenkin voinu, mut ne pelas rahasta, niin ei oikein kiinnostanu enää sitte.
 

Me viihdyttii Sallan kanssa kaikkien herkkujen ja boolin läheisyydessä. Vähä aikaa jaksoin itekki seurata sitä pelaamista, mutta sitte alettii pelaan Scrabblea Sallan ja Even kanssa. Minä taisin sen voittaa, pojista en kyllä tiiä yhtään, miten niitte pelin kävi.
 
 
Lähettii sitten joskus puolen yön jälkeen Samin kyyjillä Giggliniin, ku se oli Even kanssa selvinpäin koko illan. Olin ekku kertaa siellä niinku perjantaina, ku ikäraja on k-20, niin huomas kyllä eron keskiviikkoon. Siellä oli myös se retro-puoli auki, missä sitte oltiinki melkeen koko ilta. Sami ja Evekin lähti jossain vaiheessa kottiinpäin ja me jatkettii tanssimista Sallan ja Mikan kanssa, Laten istuessa vaan, ku sitä ei hirveesti olla koko paikassa. Kiva ilta kyllä oli, joskus uudestaan tällä porukalla!

Oltiin meltiin piikkiin asti, että tultiin kämpille joskus puol 4 aikaan. Sitten aamulla menin pirteenä töihin, kummasti aina sanon että en ryyppää sellaisina iltoina, ku on töitä seuraavana.. Mutta kuinka taas kävikään. Hyvin sitä kumminki jaksoi, ku sitte kämpille otta päikkärit Laurin kanssa, jonka jälkeen Buffaan syömään pizzaa.

Nyt odotan että Lauri tulee säbäpelista Tampereelta, saa nähä millä tuulella jätkä on, ku ne oli hävinny sen. Vois syödäkki jotain, ku söin viimeks töissä brekua 11 aikaan, moi!

Ps. uus ulkoasu, kyllästyn aika nopeaa. :D Ja hienosti paintilla tehty banneri, ei oo vieläkään mitään muokkausohjelmaa..

4 kommenttia:

Tsylly kirjoitti...

Kiva tää uus ulkoasu :)

Satu kirjoitti...

Hihih :)

EEEEve kirjoitti...

Timoki pelaaamas<3

Satu kirjoitti...

Joo kyllähän seki meillä käväs. :)