perjantai 8. lokakuuta 2010

Kauppakadun appro

Jokavuotinen appro oli taas Jyväskylässä eilen, eihän mulla mitään lippuja sinne ollut, ku vähä olin taas liian myöhään liikkeellä. Giggliniinhän olisin tietysti jatkobilepaikan ottanu, mutta ku en lippuja hankkinu, niin pääsin sitten suhteilla Londoniin ilmaseksi sisälle. Salla oli oli mun avecina, ku Laurilla meni fiilis kesken, niin se jäi sitte kämpille nukkumaan. Sallaki tuli töistä suoraan meille ja sen piti hakea vaatteet ja kamat kämpiltä, mutta meillä ei ollu hirveenä aikaa, ku meni niin myöhään tuo päättäminen, niin se otti sitte multa vaatteet. Näkyyki tuossa kuvassa, pinkki toppi ja ed hardyn legginssit sekä korkkarit(jotka ihme kyllä oli iha jees, vaikka Sallalle on ainaki 2 numeroa pienempi jalka ku mulla).

Kiva ilta, vaikka London ei ehkä iha meille ollu sopiva paikka, vähän vanhemmille tarkotettu. Käytiin myös ekku kertaa mäkkärissä illan jälkeen, joskus puol 4 aikaan, kaks kertaa tuplajuusto. :D Tänään sitte taas töissä ollu 13-22.00, ei onneks ollu aamutuuri niinku viimeks... Sillon oli vähempi kiva olla töis.
Facebook-päivitys:

"On mulla sitten maailman paras mies! ♥ Tuun töistä kotiin, niin on pesty pyykit ja jääkaapissa yllärinä 1,5-vuotis kakku odottamassa. Vieläkö saisin sen tänne treeneistä!"

 

Nytte maistelemaan sitten sitä Laurin tekemään piirasta, kattomaan eilisten päivien salkkareita, ku ei oo töitten takia taas kerenny kattomaan. Minähän en itse muistanu, että meillä tuli tänään 1,5 vuotta täyteen.. Hih, mut hyvät viikonloput kaikille!

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ompas se lauri ollu ahkera ja kultanen :) ja onnee 1,5 vuotisesta taipaleesta :)

Satu kirjoitti...

Onha se. :) Kiitos paljon !