torstai 14. lokakuuta 2010

ShoppailuaLaurilla oli tarkotus mennä tänään ostaa säbään uudet sisäpelikengät, joten niinhä me sitte tehtiin! Stadiumista löyty sitte sopivat, hintaa jäi 59.90€.. Jotenki kummasti mentii sitte sieltä Henkka Maukalle. Mulla oli lahjakortti sinne, minkä sain Terhiltä synttärilahjaksi kesällä, niin nytte oli hyvä tilaisuus käyttää seki. :) Aina ku ei oo tarkotus ostaa ku oikeesti jotain, mitä puuttuu, niinku mun piti ostaa aurinkopuuteri, niin loppujen lopuksi ostin sitte muutakin..

 Tämmöset lähti mukaan, myös rintsikat, mutta niistä en ny jaksanu tänne laittaa kuvaa. :D Ihana ku on nyt uutta luomiväriä, ku mulla on ollu pelkkää ruskeaa nyt vaan, niin tuossa nyt on sitte vähä erisävysiä ruskeita kylläkin, mutta turkoosia kans! Kävin jo eilenki sitte kattomassa nuita pinnejä, niin oli neki pakko ostaa. Ja tuota aurinkopuuteria ilman en kyllä selviäis...

Huomenna on onneks vasta 10 töihin, niin saa vähän pitempään nukkua. Tänään ei oo mitään sen suurempaa ohjelmaa, ku Sallan kaa käyjään vähä lenkillä, ku Late taas menee treeneihin. Tuossa se just laskee Mikan kanssa matikan laskuja, kivan kuulosta ku jotain ihme selittelyjä. :D Just tuli ranskiksetki uunista, niin rupeen syömään niitä, etten kovin sotki näitä Laten näppäimiä ja hiirtä rasvasilla sormilla.
Satunen, ps. tää oli mun 100 postaus, jee!

Ei kommentteja: