lauantai 2. lokakuuta 2010

Syksyisiä ajatuksiaSyksy - Ulkona on joissakin alueilla niin kaunista, ku puolet lehdistä on oransseja ja puolet sitte vielä vihreitä. Ei oo vielä liian kylmä, mutta ihanan virkistävää lähteä aamulla kävelelmään töihin, herää ainaki! Ja se sitte mistä en tykkää, on syyssateet, on mutaista ja vetistä joka puolella. Syksyllä oottaa aina kuivakelejä ja sitä, että ihana valkoinen pörrölumi laskeutuis maahan.. Siihen asti, ku se ensilumi sulaa pois, jonka jälkeen on taas kurasta. Mun mielestä kesä on paras vuodenaika, jonka jälkeen talvi. Ja juuri sellanen talvi, ku on oikee pumpulilunta joka puolella, eikä ole liikaa pakkasta. :)Saa myös rueta käyttämään kaikkia huiveja (joita on kertyny kyllä melkonen läjä, toissapäivänäkin ostin taas yhden lisää), säärystimiä ja esim nuita ihania löllökenkiä! Haluisin myös tollaset mustana, mutta ku Lauri ei anna mun ostaa.. Oikeesti kyllä tarvisin jonkilaiset pitkävartiset saappaat, ku mulla on vaa kahdet valkoiset ja molemmat on joko resut tai muuten vaan niin likaset.

Lutunen..

Huomenna taas 7-15.00 töihin, voi olla että väsyttää aamulla, ku ei kumminkaa tänään jaksa mennä kovin aikasin nukkumaan, ku on kumminki lauantai! Jos sitä pelailis lautapeliä, erä Scrabblea olis iha jees. Onhan meillä myös pringlessejä!

Ps. Appelsiinin kuoriminen, pilkkominen sekä myös syöminen ei näköjään onnistu multa. Laurin piti kuoria sekä pilkkoa se mulle, ku en näillä kynsillä siihen kyvenny. Sotkein myös valkoiset farkut että valkoisen hupparini, nice...

Ei kommentteja: