keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Uutta tukkaa

Eilen ostettii Sallan kaa vähä niinku heräteostoksena kaks pakettia hiusvärejä, oon niin kyllästynyt tähän mun vaaleenruskeaan tukkaan, että jotain piti tehä. Ensinnäkin meijän piti mennä Sallalle ostamaan vaan tumma väri, että saadaan sen juurikasvu piiloon, mutta päädyttiin sitte ottamaan vaalennusainekin, ja tein sille muutamia raitoja otsatukkaan. Vihaan kyllä sitä laittamista folioiden kans, joten itellekki laitoin loppujen lopuksi sormilla, ku hanskojaki oli varmaan jo kuudet käytetty. :-D Voi sitä sotkun määrää tuolla vessassa operaation jälkeen. :D
Eli tämmöstä jälkeä omin avuin sain tehtyä. Ihan kiva tää kiva on, ei näistä kuvista oikein erota, mutta mulla on niinku alhaalta tummempi (sitä väriä millä laitettii Sallalla tyveen), sitte nuita leveitä raitoja on molemmilla puolilla ja niinku otsatukan alla on sitte kans tuota vaaleeta sävyä. :)

En tajua muute, miten heräsin jo kymmeneltä, ku mullaki on töihin vasta yhdeksi! Ehkä auringolla on osuutta asiaan, ku täällä on niin valosaa ja iha hiostavan kuuma, että kuka siinä voi nukkua. Oij! Kulta just soitti tuossa, että se on päässy Jyväskylään Yliopistoon opiskelemaan! Se haki kans liiketaloutta lukemaan tänne Amkkiin, mutta niitä tuloksia ei oo vielä tullu, innolla ootan et jos se pääsee sinnekki, että kumman se valitsee.

Mulla tänään olis siis 13.00-23.00, eli kymmenen tunnin työpäivä tuolla Paakkarilla ja huomenna lähen heti 6.30 junalla Ylivieskaan, ku pitää mennä suorittamaan kakkosvaihe Laurin kanssa sitte heti 12 Nivalaan.. Sitten Juhannuksen viettoon! Kalajoellehan sitä taas vaihteeksi mennään, ku mun kaikki kaveritki on siellä, niin näkeepä sitte niitäki kaikkia samalla. Just toissapäivänä varasin mökin (ei koskaan oo menny näin myöhäseen varaaminen, joo ei. Jotenki tuntuu että joka Juhannus on sama ongelma vielä paria päivää ennen Juhannusta), ja voi mikä luksusmökki onkaan; 10-14 m² kaikilla herkuilla! :D
 Kuus ihmistä meitä olis tuonne änkäämässä, Lauri, Salla, sitte kaks Laurin inttikaveria ja toisen tyttöystävä kans ja minä. :D Noh, ei kai me siellä muutenkaa ku nukuta vaan, ja saa tavaroille sitte säilytyspaikanki, niin parempi näin ku että pitäs alkaa hommaileen kyytejä tai yöpaikkoja jostain.

Alan valmistautumaan nyt tätä pitkää työvuoroa varten, palailen varmaan Juhannuksen jälkeen!
 Mukavaa, huippua ja erittäin selvää Jussia kaikille! ;) Toivottavasti säät suosis ainaki toisena päivänä.

♥ S

Ei kommentteja: