perjantai 4. kesäkuuta 2010

Bissee, Siiderii

Tänäänpä sitten ollaan otsikon mukaisesti käyty ostelemassa vähän juomia huomiseksi! Toivottavasti nyt illasta ei tulis kovin kylmä, eikä ainakaan satais vettä! Oon tänään jo käyny vähän ajelemassa melkeenpä heti ku heräsin siinä puol 12 aikaan niin mun yhen hyvän kaverin Jarmon kanssa, ku en sitäkään oo pitkään aikaan nähny.. Sitten Terhin kanssa tämän näköisenä Cittariin ja Lidliin. :)
Uus lemppari ihana Ed Hardyn paita. ♥ Löysin muuten eilen ku vähä tongein eteisen laatikoita, niin äitin jotku vanhat Ray Ban - aurinkolasit! Aivan ihanat mun mielestä.

Nyt vaan odotan että Lauri tulee meille, en oo nähny sitä kolmeen viikkoon niin on jo melkonen ikävä! Huomenna sitten kiertelemään kahen serkun yo-juhlat ja yhen kaverin valmistujaiset. Niistä sitten myöhemmin tänne, nyt saunaan ja odottelemaan murua, heijjaa!

3 kommenttia:

Tsylly kirjoitti...

No et kyllä ota bissii ekkä siiderii ekkä varsinkaa mitää sen vahvempii! kunnon kovis ;) no ei, kivat noi arskat, ihmee hyvi kyl passaa vaik noi on musta pienemmät mitä sulla yleensä on.että iha hyvi pystyy pitää :D mutta viettäkääpä hauska ilta, ite kärsin koko viikonlopun töisä, ei syö ei....:D

Satu kirjoitti...

Een een, mitenkä niin. :D Nooh, on nää kyl pienemmät mitä mun kaikki muut.. Mut hyvä jos ei kovin kamalalta näytä :D Samoin, pidä kivaa töissä ;)

Tsylly kirjoitti...

No mikäpä sun päällä ny iha hirveeltä näyttäiskää :D jooooo, ainahan mä!