perjantai 18. kesäkuuta 2010

Sataman yö

Eilen oltiin siis mun tosi vanhan kaverin kanssa (se asu ennen meijän naapurissa Ylivieskassa, joten oon tuntenu Annikan varmaan jo 10 vuotta) Sataman yössä tuolla Lutakon suunnalla. Siellä on jotain esiintyjiä joka päivä ja eilen sattu olemaan Viki Rosti, jeejee! :D Ja illemmalla vielä sen jälkeen ku lähettii niin tuli Kaija Koo. Tänään siellä olis Pete Parkkonen ja Paula Koivuniemi. Mukavasti sinne oli kerääntyny sakkia, mutta ei me tietenkään oltu siellä alueella, kuhan kierreltiin yli kaks tuntia siellä vaan. Ite ostin lakuja ja Annika osti myöhemmin jonku kanatortillan :p
Annika oli ostanu tollaset huiput lasit! Mut joillekki ne sopii paremmin ku toisille.....
"Mä syön tätä lakua, niin ota kuva" :D
Annikan herkku
Kateltiin sitte ku jotku hyppäs benji-hyppyjä ja puhuttii paskaa. Loppuillasta meinas tulla vaa vähä kylmä, niin lähettii sitte poies sieltä ja muutenki mulla oli tänään vielä 9-15.30 töitä.
Tänään ku tulin töistä, niin laitoin pari piirakan palasta pakastimeen, ku sain töistä vaikka mitä ruokaa itelle mukaan, ku on perjantai, niin ei pakattu jääkaappiin sitte vitriinistä oikeestaan mitään, niin sieltä löyty tämmönen ;)
Kiitos Tsylly ;)

Nyt viikonlopun viettoon, vapaan sellaisen! Sitte ens viikolla kolme päivää töitä, jonka jälkeen viettämään Juhannusta Ylivieskaan/Kalajoelle.

♥ Satu

2 kommenttia:

Annika kirjoitti...

joono joillekki noi lasit sopii paremmin, mut toiset on taas VÄHÄ kuvauksellisempia :D minulle lasit, sulle toi kuvauksellisuus :) oli tosi kivaa, kiits bejb <3

Satu kirjoitti...

Hahah :DD Jep, niin oli <3