tiistai 1. kesäkuuta 2010

Turkey part 3

Viimeisenä päivänä käytiin siis vielä viimesen kerran moikkaamassa kaikkia turkkilaisia kavereita ja yhdessä baarissa yks mun kaveri sitten tarjos vielä ihan sikahyvät drinksut! Tuo tuossa viimesessä kuvassa oleva näyttää ihan mun eksältä, oikein pelottavan samanlainen oli ja tuolla basaarilla hengattii aika paljon, ku siellä oli se mun yks hyvä kaveri, jonka tapasin viime vuonna. :) Vielä tulee kuvia vähän meijän hotellista ja sen ympäristöstä.. Hotelli oli ihan hyvä ja henkilökunta oli mukavaa, aika pieni mutta hyvä ku se oli niin lähellä rantaa. :)
Sitten olikin aika lähteä Suomeen takasi.. Olihan tuo ihan mukava, mutta täällä sitten oliki aika kylmät ilmat niin lämpöstä ilmaa jäi kyllä kaipaamaan, ja niitä kavereita..
Nyt on sitte jo pari päivää lähteny joka puolelta ihoa, ja lähtee varmaan vielä pari päivää.. Kesii siis iho, ku siellä poltin itteäni jonkun verran. 

Tänään kävin sitten rullistelemassa ekku kertaa tälle kesälle, matkaa tuli joku 9km.. Olishan sitä voinu pidemmänki lenkin käyjä, mutta ku tuuli niin paljo niin rupes sattuu korviin.. Nyt pitää mennä kuivaan tukkaa, ku lähen käymään yhellä mun kaverilla, jota en oo nähny varmaan tyyliin vuoteen.

Oli muute ihana tänään, ku yks mun kaveri soitti, joka tuli pari päivää Thaimaasta! :) Sitäki nähnyt viimeks syksyllä, mutta aiottiin nähä nytte huomenna tai torstaina.

-Satu

3 kommenttia:

Venla kirjoitti...

Oi mikä rusketus! :> Voi kun itekkin pääsis ulkomaille.

Satu kirjoitti...

Joo ei oo vaa kiva tämä ku ihoa lähtee koko ajan joka puolelta. :/

Anonyymi kirjoitti...

ihana mite ruskee oot!