sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Mutta mitä tapahtui eilen?

Aamun olin tietenkin taas Scandicissa keräilemässä pöydistä astioita, viemässä niitä tiskiin ja taas sama kuvio sata kertaa.. Eipä siellä mittää sen erikoisempaa.. Kämpillä taisin sitte taas nukkua päivätirsat ja heräsin, ku Lauri soittaa joskus puol kahen maissa. (jaha sataa taas räntää, hitto mitkä ilmat ollu taas pari päivää, aurinko paistaa ihanasti ja yhtäkkiä sataa taas jotain paskaa taivaalta...) No mutta kuitenkin, eipä mulla ollu sitte taaskaa muuta tekemistä ku lähtee lenkille! Oon käynykki tällä viikolla jo neljä kertaa, melko saavutus! :) Salla sitte tuli sopivasti mua vastaan töistä, ja päätettiin lähteä kaupungille vähän kiertelee mun lenkin jälkeen..
Mun mielestä on aivan huipua ku tulee kesä ku saa rueta käyttämään shortseja ja hameita! Mä en tykkää yhtään farkuista, niin pidän melkeen kesälläki pelkästään minihameita ja just shortseij. :) Mun piti lähtee ostamaan kajaalia itelle henkalta ja maukalta, sellanen vesiliukonen, mutta eipä siellä just sitte ollukkaa niitä... Mulla on ollu se varmaan jo kaks viikkoa, ja kohta kyllä haluisin jo alkaa käyttämään sitä. Jospa sitä tulis sitte lisää sinne joku päivä, mieluiten aika piakkoin... Toinen ostos mikä piti hakee niin deodorantti, seki on iha lopussa. :/ Mut arvatkaa muistinko ostaa sitäkään..... No mentiin sit vaa kiertelee ikkunashoppailee lähinnä ja oltii sellasta leikkiä, mitä ollaan kylläkin aika monesti. :D Että ei olla aikomassakaa ostaa mitään, vaan mennään vaa kokeileen kaikkia ja että valitaan toiselle pari asukokonaisuutta, ja sitte puetaan päälle. :D Eilen meni kyllä vähä pielee valinnat..


Tossa oikeanpuolimmaisessa tuo vaaleanpunainen hame oli kyllä aivan ihana! Mut olisin kumminki ehkä halunnu toisena värinä, pinkki hame ei ehkä olis kovin jees... Ja tuon toisiks alimman kuvan mekon, toi valkonen, tahon vielä kyllä joskus! Nää kuvat on siis Ginalta :)

Sit lähettii ostaa vielä vähä jäätelöä ja voita! Tuntu melko läskiltä olo kassalla. :D 

Kämpillä värjäsin sitte Sallan tukan, josta tuliki kyllä aivan liian tumma, oikeestaan iha musta.. Pitää kai tässä joku päivä värjätä uusiks päälle vaaleemmalla sävyllä. Niin ja mun piti sitte mennä nukkumaan aikasin, että jaksan taas herätä seittemältä töihin, MUTTA jumituin meseen ja pääsin nukkumaan vähä ennen kahtatoista.. No mutta ei siinä vielä kaikki. :'D Late on kotonansa Ruukissa, ja ne olivat saunonu yhen kaverinsa kanssa ja se oli kummasti juottanu sen känniin että ne lähti sit sinne paikalliseen,  sanoin että ei tarvi sitte soitella, että saan nukuttua. Mutta tämäpä soittaa ja herättää mut sillon yöllä puol neljältä, ja sitte meillä jotenki venähti se puhelu ja puhuttii puol kuuteen.. Oli sitte kiva rueta nukkumaan, ku ties että pitää reilun tunnin päästä herätä ja oli jo iha valosaa. :D Mut ihmeen hyvin jaksoin töissä..
Ei muuta, illalla jes äks factoria, heippa♥

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ruukissahan on paljo noita paikallisii et vaikee arvata mihin on late kaverisa kans menny ;D

Satu kirjoitti...

Nojepp! :D