sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Hyvä ruoka, parempi mieli

Perjantaina tein siis Laurille vähä niinku vuosipäivä-illallisen, tai jotain sinne päin.. Ja se oliki just sopivasti valmis, että ku se just tuli sisälle niin olin paistamassa kanaa ja sit se vaa vaihto kamat ja tuli syömään. :) Tais tulla Laurilta vaa jotain "Oijj", ku oli ruoka valmiina lautasella ja herkkusalaattia pöydässä kans.
Oli kyllä tosi hyvvää ja sitte vielä siihen jälkkäriksi persikkarahkaa! En muista että olisin koskaan ees tehny sitä ennen, mutta oli kyllä niinku niin hyvvää että varmasti teen viel monta kertaa ;)
Salla toimi virallisena taikinan maistajana. :D Vaikka kyllä mäki sitä kauhoin pari lusikallista, että varmasti oli hyvänmakusta.....
Lauantaina oli sitte tosi kiva ilma pitkästä aikaa, ja lähettii joskus kahden jälkeen Laurin kanssa kävelemään kaupungille. Ennen ku lähettii niin Late sano että pitää pistää jotain kivaa päälle, enkä kyllä sitte pahemmi kyselly että miks. :D Vähä aikaa pyörittii siellä vaan ja käytiin kattomassa olisko tullu mitään hyvää leffaa, mutta ku tuo yks ei halunnu lähtee kattoo Liisa Ihmemaassa niin ei sitte menty mihinkää, ku ei oikein mitää muutakaa hyvää olis näkyny..... ja sitte lopulta mentiin Rossoon syömään! Tilattii alkupalaks Kirjolohta Laurille ja mulle jotain leipää.. Pääruoaksi Lauri otti Valkosipulipossua ja ite otin sellasen pizzataskun. Oli kyllä tosi hyvää, vaikka ite en kyl jaksanu ees syyä koko annosta. :) Kiitos kulta vielä täälläki!
Kuvistaki näkee että oli kyllä tositosi kesäinen ilma! Mutta mä lähen nyt syömään, ku Late on sillä aikaa tehny ruokaa ja tiskannu ku ite oon istunu koneella ja kirjottanu tätä. Kirjoittelen tästä päivästä sitte varmaan tiistaina! Nyt ootetaan iltaa että näkyy X-Factor ku käytiin ostamassa vähä sipsejäki sitä varten. ;)

Ei kommentteja: