tiistai 2. maaliskuuta 2010

Vuokatti, perskatti, himskatti...

Menipä viikonloppu ärsyttävän nopiaa. Olin siis Laurin ja sen porukoiden kanssa Vuokatissa perjantaista sunnuntaihin.. Ensinnäkin perjantaina ne tuli hakemaan mut joskus siinä kuuden jälkeen (Olin vielä koneella, enkä ollu ees kaikkia kamoja vielä pakannu, niin Lauri jo pamahtaa sisään.. Tuli hieman kiire, mutta kaikki kyllä tuli mukaan. :D) Käytiin vielä sitte Ylivieskassa tankkaamassa ja lähettii kohti Vuokattia. Matkaa on Ylivieskasta sinne joku reilu 200km, eli helposti jakso istua autossa sen suurempia vaikeuksia.. Jossain kohtaa sitte nähtiin auto hätävilkut päällä tien varressa ja lape meni kysymään et mikä siel oli hätänä, kuulemma renkaasta lähteny jotku pultit..... Siinä sitte ooteltii joku vartti ehkä ja sitte lähettii jatkaa matkaa.. Mökille saavuttii joskus viittä minsaa vaille kybä, eli just Suomen pelin alkuun, joka oli sitte kyllä iha fiasko koko matsi, niin jaksettii kattoa sitä ehkä hurjat 10min..
Lauantaina sit lähettii joskus 11 aikaan laskettelemaan! Mun ei alunperin ees pitäny lasketella, mut Laurin isä oli varannu mullekki päivälipun, niin tottakai mä sitte lähin kans messiin! Ja sain niiltä bleidit käyttöön, niin ei tarvinu niitäkää alkaa vuokraamaan. :) Ennen oon aina lasketellu suksilla, mut ekku kerran vuos sitte kans oltii vuokatissa kaverin ja siskon kanssa, niin laskein ekku kertaa bleideillä ja ne on kyllä paljon paljon kivemmat! Onneks oli myös tosi hyvä ilma sillo lauantaina, joku -3 ehkäpä, eikä tuullu oikeestaa yhtään..
Siel oli meneillään samaan aikaan joku Rossignol-tour, niin oli erilaista ohjelmaa kahvitarjoilusta (join ekku kertaa kahvia kunnolla, paitsi että seki oli suklaakahvia, mut tykkäsin siitä tosi paljon!) minisäbäturnaukseen.. Ja ette varmaan arvaa, että pakottiko Lauri osallistumaan sen kans siihen säbäjuttuun.. Noo, mikäs siinä. :D olin ainut tyttö koko turnauksessa ja en oikein pysyny jätkien perässä tosi pienestä kaukalosta huolimatta, mut me silti oltiin siinä turneessa loppujen lopuksi kolmansia. ;) Palkinnoksi saatiin tuplapatukoita, pakettikeittoa ja snoukkalehti!
 
Oltiin rinteessä sitte siihen tappiin asti, eli 17.00 meni lippu umpeen.. Metsäreiteillä tuli kaaduttua muutaman kerran iha hienosti Laurin kans. :--DD Muut joku reilu tunti sitte levähettii mökillä ja sitte lähettii murun ja sen pikkusiskon kans Katinkultaan kylpylään vähä löllymään lisää. ;) Oli tarkoitus ensin mennä keilaan, mutta ei ollu enää mitään vapaita aikoja, ku kaikki oli iha täyteen varattuja..Vähäkö oltiin väsyneitä sitte lauantai-iltana, että nukahettii vaatteet ja valot päällä sitte Laurin kans.. Kummakaa ku piti niin aikasi herätä ja sitte koko päivän touhunnu kaikkee niin vähemmästäki väsyttää.

Sunnuntaina lähettii sitte aamulla jopa hiihtämään laurin kanssa! En oo hiihtäny varmaan kahteen vuoteen ja en muistanukkaa kui tylsää se voi olla. :D Hermothan siinä meinas mennä, ku yrittää puskea jotain kauheen pitkää ylämäkeä ylös, niin ei oo kyllä mun laji tuo hiihto..... Mut kyl matkaa kerty joku huimat 5km varmaankin ja sitte saunaan mökille, mökin siivous, kamppeitten pakkaus ja lähtö takas Ylivieskaan, josta ne jatko sitte vielä Ruukkiin.. Kokonaisuudessaan tosi kiva reissu!
Tuossa ylemmässä kuvassa tuo mun huivi on aivan ihana, mummu oli kutonu sen mulle ja sain sen nyt sitte itelle mukaan, ku kävin ylivieskassa! Love it ♥ Nyt vois mennä kattomaan vähä ohjelmia digipoksilta, esim perjantain ja eilisen salkkarit ennen tämän päivän.

Kirjoittelen taas, pus och kram

Ei kommentteja: