torstai 8. lokakuuta 2015

Schwarzwald - Bad Herrenalb

Sunnuntait on täällä vähän sellaisia tylsiä päiviä, kun kaikki kaupat on aina kiinni. Ajateltiinkin sitten porukalla lähtee tsekkaamaan tuota lähellä olevaan mustaan metsään. Kun oltiin rekisteröidytty kaupunkin asukkaiksi, saatiin kaikki ilmaiseksi käyttöömme Semester Ticket, jolla pääsee matkustamaan trameilla sekä junilla tietyn alueen sisällä maksutta. Sillä pääsee myös mm. Baden Badeniin asti. Mutta toki siellä käytiin jo. Francesca oli kysellyt sen kämppikseltä, mihin kannattas suunnata ja hän ehdotti tätä pientä kylää. Eiku menoksi!
Itsellä ei ollut oikein hajuakaan, mitä odottaa. Noh tiesin nyt sen verran, että se metsä ei tule olemaan musta. Rautatieasemalta kavuttiin heti pitkät portaat ja kohti metsää. Ei oikein kukaan ollut varustautunut oikeanlaisilla vaatteilla, mutta hyvin me selvittiin.


Käveltiin sellaisen ison kiven juurelle, josta avautui kiva näkymä kylään päin. Siellä kylässä oli myös kylpylä tuolla alhaalla, jota käytiin kurkkaamassa. Tää paikka olis ollut varmaan vielä kivempi ihan kunnon kesäaikaan.


Suihkuun.
Kouluun 15-19.00
Illalla jotain kavereiden kanssa.

xoxo, Satu 

Ei kommentteja: