torstai 12. marraskuuta 2015

Friends and something

Tämä blogin kirjoittaminen on nyt jäänyt hieman vähälle, koska mulla ei vaan yksinkertaisesti oo ollut kovinkaan sellaista ylimääräistä aikaa, että olisin vaan istunut kotona ja alottanut kirjoittelemaan tätä. Luulin että voisin kirjoitella ainakin yhden kirjoituksen viikossa. Vähintään. Mutta nyt kun katon tota viimeistää kirjoitusta, niin siihenhän on jo sellainen kuukausi, hah. Oon taas siinä tilanteessa, että en tiedä mistä aloittaisin. Voin sanoa, että on tapahtunut aikas tosi paljon kaikkia asioita. Varoituksena se, että tulee aika paljon todella huonolaatuisia ja sekavia kuvia, koska käytössä on vain kännykän kamera normaalisti. En näe tarpeellisena muokata ja valita kuvia monta tuntia, ennen kuin voin julkaista niitä. J Keskityn tässä kirjotuksessa nyt kaikkiin mun tapaamiin ihmisiin ja jo tosi hyviksi kavereiksi tulleisiin tyyppeihin! Meidän omasta koulusta mulle on tullut läheisimmiksi varmaankin Chana Thaimaasta, Albert Mexicosta, Larissa Belgiasta ja sitten tietty näiden suomalaisten jäbien kanssa tulee kans vähän pyörittyä.


Meitä vaihtareita on varmaankin joku 50 kappaletta? Suurin osa heistä on Espanjasta, Mexicosta tai Koreasta. Toki monen muunkin kanssa tuun toimeen ja hengailen, mutta monilla oli saksan intensiivinen kurssi 3 viikkoa ennen kuin meillä muilla alkoi koulu, niin ne saivat vähä etumatkaa toisiinsa tutustumisessa. Esimerkiksi nuiden espanjalaisten kanssa en oikeastaan hengaa koskaan, saati edes juttele. Ne on vähän sellainen oma porukka. Kaikista ei voi tykätä eikä tarvikkaan. Tutustuin myös Facebookissa yhteen Niklakseen tuolta toisesta suuremmasta yliopistosta ja yksi päivä meninkin vain niiden bileisiin yksin ja sitä kautta oon saanut tositosi paljon uusia kavereita, mikä on tosi huippua! Plus kaikki bileet, mitä on tullut niiden kanssa käytyä. Ne asuu sellaisessa asuntolassa tuolla parin kilometrin päässä, niin siellä on tullut etkoiltua sitten isolla porukalla. Oon vähän kuin jakaantunut kahteen eri porukkaan. Toki oon tutustunut niiden lisäksi ihan paikallisiinkin. Baarissa ihmiset tutustuu aika helposti, haha. Tosin täällä on ihmiset paljon avoimempia kuin Suomessa. Oon täällä tajunnut sen, miksi joskus ihmiset lähtee yksin vain baariin. Silloin tutustuu paremmin ihmisiin. Tämän oon kokenut täällä pariinkin kertaan, kun kaverit on vaan lähtenyt baarista ja ite oon halunnut vielä jäädä. Hah.

Ollaan keretty reissaan ja näkemään kaikenlaista siistiäkin tässä kahden kuukauden aikana.
Münchenin Oktoberfestit!

Neuschweinsteinin linna. Niin upea nähtävyys! Was worth it to see that. 
Kuuluisa nähtävyys Karlsruhessa, haha.

Loputonta istumista junassa, tramissa... Haha.

Oon niin iloinen, että pääsin tänne ja tulin! Nyt mulla alkaa painamaan iltasuunnitelmat päälle. Joko oman yliopistolaisten kanssa tekemään jotain, toisen yliopiston kavereiden kanssa uuden "baarin" avajaisiin tai sitten yhden saksalaisen kaa tekemään jotain todella luovaa. Esimerkiksi pelaamaan fifaa sen luo, haha. Bis später!

Ei kommentteja: