tiistai 31. tammikuuta 2012

Pieni visiitti kotopuoleen

Mistähän sitä alottas taas kertomaan jotain... En oo taaskaan jaksanut mitään kirjoitella, mutta kerronpa vaikka viikonlopusta! Lähin tosiaan perjantaina kirjaimellisesti juoksemalla kotiinpäin, tosin vain juna-asemalle saakka. Mulla on työt neljään saakka, mutta viimeinen puhelu vähän venähti, enkä sitten tajunnut sitä ajankulkua siinä ollenkaan. Kerkesin kuitenkin junaan ja seuraavat 5 ja puoli tuntia sitä siellä sitten istuttiinkin! Se on niin perseestä kulkee junalla Ylivieska-Jyväskylä väliä, kun matkassa menee puoli päivää... Perillä olin kymmenisen maissa illalla ja kävelin suoraan sitten äiskälle ja iskälle, ne kun nykyään asuu keskustassa... Ainakin talven. Tarukin oli tullut jo päiväsellä myös kotiin, joten käytiin sen kanssa saunomassa. Loppuilta menikin sitten nauraessa vanhoille filmeille, mitä olemme itse kuvaillu joskus vuodesta -99 lähtien! Kaikkea sitä aina sillon keksikin. :D


Lauantaina käytiin Vihannissa mun serkun synttäreillä! Oli kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaan, serkun nuorinta lastakaan en ollut nähnyt. Sakuki on jo varmaan ainakin sen 8kk.. Sieltä tultiin iltasella takas kotiin ja värjäsin Tarun tukan heti Putouksen jälkeen! Voi että sitä Jani-Petteriä, se on niin paras! Myös Pauli tuli kohta siinä vaiheessa meille ja sen jälkeen haettiin myös Jenna. Pauli on ollut meidän kaikkien kaveri ihan pienestä lähtien, kun ne asu meidän naapurissa. Siis silloin kun asuttiin vielä siellä omakotitalossa :) On kiva, että sitäkin näkee vielä, vaikka ihan naapurissa ei olla pariin vuoteen asuttukkaa! Ja Jenna on kans iha lapsuuden ystäviä! Puolen yön jälkeen lähdin sitten kaverin kyytiin ajelemaan ja lopulta Leskeen! Oli kyllä mukava ilta Eemelin kanssa :)   

Sunnuntaina näin vielä Villeä ja käytiin Prismassa ostamassa meille vähä astioita, kun niitähän meillä ei oo tarpeeksi. Heh. Eilen tulin sitten jo Tarun ja Matiaksen kyydissä takas Jyväskylään noin viiden maissa. Tänään oli melkeinpä kokonaan oikea työpäivä, eli otettiin koko päivä puheluita vastaan. Iha kivaa työtä se on! Nyt unten maille, heippa ja öitä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen ku oot vaihtanu bannerin, nii että millä ohjelmalla olit viimeksi sen muokannu? :D

Satu-Riikka kirjoitti...

Siis ihan vaan sieltä Ulkoasun asetuksista pistin pelkän fontin :)

Anonyymi kirjoitti...

mutta silloin viimeksi? ja nyt sulla on kanssa sillain kivasti tuo banneri. (:

Satu-Riikka kirjoitti...

Öö no mulla on toi Adobe Photoshop cs5 ja sitte ihan paintilla :D