tiistai 17. tammikuuta 2012

Pientä puuhastelua

Mepä tehtiin Laurin kaa tuossa perjantaina sämpylöitä ja pullaa! Se olikin ekku kerta, kun oon Jyväskylässä leiponut pullaa, sämpylöitä oon tehnyt ainakin yhden kerran aikaisemminkin. Sämpylöitä tuli hurjat 9 kappaletta, kun tehtiin niin pieni taikina. Pullaa tehtiinkin sitten enemmän, n. puolen litran taikinasta tulikin melkoisesti pullia sekä yksi pitkokin väsättiin! Taisi olla hyvä leipomispäivä. ;)


Lauantaina käytiin oikein ulkona syömässä, Pancho Villassa. Lupasin tarjota Latelle torstaina joku päivä, kun sain tuon uuden työpaikan. Tai se sitä oikeastaan ehdotti, että jos tarjoisin niin mikäpä jottei joskus näinkin päin! Oli hyvät burgerit! Sen jälkeen vielä leffaan kattomaan se uus suomalainen Varasto. Voin kyllä sanoa, että ei ollut kyllä todellakaan mikään hyvä omasta mielestäni. Ehkä en vaa jaksa näitä perus paskoja suomalaisia leffoja. Niissä kiroillaan koko ajan, sit on jotain huonoa läppää. Ja sitten vielä pisteenä i:n päälle tämä Minttu Mustakallio… Ei sanat riitä kertomaan kuin huono näyttelijä voi olla. :D
Illalla tuli sitten Laurin koulukaveri ja sen tyttökaveri käymään. Pelailtiin lautapelejä tovi ja mentiin kiltisti aikasin nukkumaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella hienoja pullia !

Vilhelmiina kirjoitti...

Jaahas, ite just tykkään nuista suomalaisista läpöistä, ja minusta Minttu on huippu :D

Satu-Riikka kirjoitti...

Kiitoskiitos! :D Et oo Vilkku tosissas!! Onneks oot siellä kaukana, muuten tulisin ja mätkisin sua pikkusen :D