keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Alkuviikon katsaus

Maanantai:

Lähettiin puolen päivän aikaan Sallan kanssa tutustumaan Elixialle. Itsehän kävin siellä reenailemassa vajaa vuosi sitten yhden kuukauden ja paikkana se on kyllä erittäin laadukas. Kuitenkin kävimme kierroksen keskuksessa jäsenneuvojan kanssa ja sitten tämä Jussi kertoi meille vähän hintapolitiikasta. Hinnaksi loppujen lopuksi jäi 63e/kk, joten mietimme hetken pienen salitreenin ohessa. Tulimme kuitenkin siihen päätökseen, että emme ota ainakaa vielä Elixiaan jäsenyyttä. Siitä lähdimme sitten keskustan keskukseen, Satsiin. Siellä meille myös kerrottiin samat asiat, mutta hinta oli hieman korkeampi ehkä paremman sijainnin takia. Tätäkin päätöstä mietimme kahden viikon ilmaisen kokeilun aikana. Kävimme myös kolmannessa, jonka totesimme näiden kahden jälkeen erittäin paskaksi.


Tiistai:

Noh, aamupäivä meni nukkuessa ja illaksi suunnattiin thainyrkkeilyn peruskurssin ensimmäiselle kerralle yhdessä Sallan kanssa (yllärii). Olin ilmottanu meidät jo kyseiselle kurssille monta viikkoa sitten. Kurssia pidetään hieman hämärässä paikassa, vähä niinkuin joku vanha kellarikerros. Sitä pidetään tiistaisin ja torstaisin ja oiskohan meitä ollu joku 30 henkilöä, suurin osa teinipoikia. Onneksi oli pari muutakin tyttöä meijän lisäksi. Tunti alkoi n. 10 minuutin hirveällä hyppynarulla hyppimisellä, jonka jälkee näimme vähän kurssin aikana opittavia liikkeitä. Eilen harjoittelimme potkuliikkeitä, jonka kyllä on tänään huomannut. : D On pohkeet vähän jumissa... Mutta ihan mielenkiintoiselta tuo vaikutti, ainakin ekan kerran jälkeen. Ai niin, lopussa lyhyt ja "erittäin kevyt" lihaskunto-osio... Huhhuh
Keskiviikko:

Aamulla kävin työhaastattelussa sellaisessa eräänlaisessa asiakaspalvelu paikassa, elikkä haettiin Soneran asiakaspalveluun vakituisia työntekijöitä. Haastattelu meni mielestäni hyvin, eikai se huonosti voi mennäkkään, jos on vain oma itsensä ja vastaa rehellisesti kaikkiin kysymyksiin. :) Emmä kyllä sitä oikee osannu jännittää, niin ihan mukava kokemus... Mulla kun sitä ei hirveenä tämmösistä kunnon työhaastatteluista ole. Sitten datasin sen jälkeen vähän kotona, otin noin tuntosen päikkärit ja heräsin siihen, kun kaveri tuli pimpottamaan ovikelloa ja lähettiin sitten sen kanssa pienen hengailun jälkeen lenkille/kauppaan Prismaan. Se on hyvä kun on mies kantamassa ainakin puolet kauppakasseista. :D Lauri oli vielä koulussa, niin ei onneks tarvinu yksin käydä, saati tulla takasin 30 euron ostoksien kanssa... Käytiin vielä tuossa puol 8 aikaan Sallan kaa Satsissa Joogailemassa, joka on kyllä oikeesti melko haastavaa.
Että semmoinen päivä tänään. Nyt jäin tähän Tsyllyn kämpille kirjoittamaan tämän postauksen loppuun, kun se lähti jo vartti sitten yövuoroon. Voi että ku on niin mukavaa, kun ite ei tarvi enää yövuoroihin lähteä. Se oli niiiin ei mun juttu... Mutta lähdenpä tästä kohta hipsimään kotiinpäin, murukin tulee kohta treeneistä! :) Yöt kaikille.

Ei kommentteja: