keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Pakkaspäivän piristys

"Tänään olikin sitten sellainen pienehkö hemmottelupäivä Sallan kans. Ensin ku mä tulin töistä, pakkasin kamat ja lähdin pyöräilemää Laajavuoreen, missä Salla on harjoittelussa respassa. Sitte mentiin uimaan kylpylään, oli kyllä ihana irtiotto töistä. :)" Voisin kuvailla ihan samoin sanoin, mitä kirjoitin joskus tuossa kesäkuussa. Sallalla oli siis harjoittelun myötä jääny kylpylälippuja, jotka me tänään sitte käytettii tuolla Laajavuoressa. Se oli myös Fransmannilla harjoittelussa, joten sai sieltä sen myötä kaks ilmaista annosta listalta.
Mä otin taas lehtipihvin, mitäs sille voi ku se on niiiiin hyvää... "ja voin kertoa että oli muutes iha sikahyvää, varsinkin kun siinä on sitä ihanaa maustevoita päällä!" Salla otti jotain possua kanttarellikastikkeessa, itehän en tykkää mistään ruuista, missä on jotain sieniä, yöks! Salla olis tarjonnu vielä jäätelöt jälkkäriksi, mutta ei massuun enää kyl mahtunu yhtään. :D


Huomenna meen sitten aamusta tiskaan yhteen paikkaan tuonne keskustaan, ku sain Staffpointilta yhen vuoron tänään sinne. 7 tunnin jälkeen sieltä sitten suoraan Scandicille taas harjoitteluun. Mutta nytte pakko mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna ahkeroida.

Ei kommentteja: