lauantai 4. joulukuuta 2010

Melekosta..

Aamulla käytiin Sallan kanssa kauppakeskus Forumin avajaisissa. Mentiin etsimään vähän joululahjoja ja muutama lahja löytykin. Olihan siellä ihan sikana porukkaakin, mutta ei ehditty olla kuin tunti, kun mun piti ehtiä jo yhdeksi töihin. Töissä olin 9 tuntia ja kun tulin kämpille, niin mua ootti pöydällä tämmöset yllärit:

Lauri oli käynyt ostaa kaks kivaa joulukalenteria (oonhan mää niistä jo hetken aikaa maininnu..) ja siinä oli myös kiva lappunen, jossa oli viesti. Oli kiva tulla siis työpäivän jälkeen, ku odottaa tollanen piristys.♥ Lauri tulikin puoli 11 aikaan reeneistä, niin lähdettii vielä käymään Forumissa, kun se oli 23.00 asti auki. Aina kun ollaan lähdetty johonki kahdestaan, niin ollaan aina kysytty, että onhan varmasti avaimet mukana.. PAITSI tänään kysyttiin sen jälkeen, kun ovi oli lyöty kiinni.. Arvata saattaa oliko kummallakaan niitä avaimia mukana..? Onneks oltiin joskus viisaita ja vietiin Sallalle meidän kolmas avain. Mutta Sallaki oli töissä 12 asti, niin käytiin ensin Fransmannista hakemas Sallan kämpin avain ja käytiin sitten Sallalta hakee meidän avain ja taas Fransmannin kautta kämpille... No luultiin, että päästään tuolta kylmästä ilmasta viimein sisälle, mut meidän ja viereisen rapun alaovien ikkunat oli lyöty hajalle. Soitettiin sit poliisit ja ooteltiin niitä puoli tuntia, mutta kun niitä ei näkynyt missään niin tultiin sisälle ja nyt katotaan jos ne tulis tässä piakkoin..
Huomenna pitää taas mennä 10:ltä Scandicille joten taidan tästä lähteä naaman pesulle ja nukkumaan oman kullan kainaloon :) Eiköhän ne poliisit jossain vaiheessa käy kattomassa tuon tilanteen alhaalla ja selviää ilman meitäkin..

Satu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Raukka Lauri tos kuvassa :DD itkevä lapsi!

-Terhi

Satu kirjoitti...

No ku just oltiin tultu ulkoa, niin raasulla iha punaset silmät. :( Ja pakotin sen kuvaan mun kaa! :D