lauantai 25. joulukuuta 2010

Aattoilta Aattoillaksi meidät oli kutsuttu syömään meidän serkuille, joten me lähdettii siinä 3 maissa koko porukalla sinnepäin. Niille on tästä meidän uudesta kodista matkaa ehkä 5km. Siellä oli sitte jo meijän mummikin ja kohta tuli niitte serkkujen mummu ja pappa myös jouluruoalle! Itse en kovinkaan paljo tykkää joulumuonasta, otan perunamuusia ja vähän kinkkua, mutta laatikkoihin en kyllä koske.. Rosollikin on iha ok, mutta pelkästään med omena, suolakurkku ja punajuuri. Syönnin jälkeen mentiin yläkertaan pelaamaan öö Band Heroa? :D Missä on kaikki rummut, kitara, basso ja mikki..

 Sen jälkeen sitte otettii vaa perustyhmiä kuvia toisista. :D Mutta ne on ehkä liian hienoja tänne julkastavaksi, eiks niin Sussu ja Iida? ;) Jossain välissä käytiin myös vähän kahvittelemassa (mehuttelemassa)..
Kotiin tultiin joskus 7-8 aikaan, jolloin oli vuoro aukaista lahjoja.. Ei mitään kauheita määriä enää ollukkaa, mutta jotain pientä kivaa kyllä sain! Niistä sitte kertoilen tänne myöhemmin, ku nyt on kiire mennä alas tekemään jotain hedelmärahkaa. :) Palataan varmaan vielä illemmalla!

Ei kommentteja: