maanantai 18. tammikuuta 2010

It's Monday

Onpas tyyyylsä päivä... Oon vaa dataillu ylläripylläri taas ja syöny koko päivänä ainoastaan yhen karjalanpiirakan! En tiiä missä mun ruokahalu on, tais jäädä Jyväskylään. TAI sitte oon vaan tottunu elää pienellä ruualla, ku ei oo varaa ostaa mitää isoja sörsseleitä tuolla Jyväskyläs. :D Opiskelijabudjetti on sen verran tiukka..... Kohta pitäs lähtee hakee Terhi koulusta ( pikkusisko, lukion ekalla ) ja sen jälkeen vähä kiertelee kirppareita jos sieltä eksyis mukkaa jotain kivaa. :--) Meillekki on tulossa kirpparipöytä tuohon Ylivieskan keskustaan avattavalle uudelle kirpparille. Avajaiset 29.1 !





Nyt on muute pakko sanoo tosta alemmasta kuvasta, ku varmaan 20 ihmistä on tullu sanoon mulle että näytän ihan Kristiina Braskilta. o_O Joko ihan livenä tai sitten facebookissa tai Galleriassa... Outoa, jopa Lauriki ja Terhiki on sanonu että näytän aika paljon Braskilta tossa kuvassa..



Mulla on muutes niiiiiin huippuja kuvia yhestä meijän pennusta, Nerosta, ku se innostu puremaan mun rintsikoita ( :DD ) tuolla mun huoneessa, missä majailen aina ku oon kotona käymässä...


 
 

NIIN SULONEN PAAPA. ♥

Jos sitä pääsis nytte koneelta poies! See ya murut
 

2 kommenttia:

Meema kirjoitti...

oii vähä söpö toi koiruli :D

Satu-Riikka kirjoitti...

No älä, se on kaikista ihaninläskeinrauhallisinsöpöin noista. <3 Se menee Kannukseen yhelle Sinille. :)