maanantai 18. tammikuuta 2010

Ice Cream and Good Night !

Nonni, ny on käyty saunassa! Ei pitkään aikaa varmaa käy taas, ku kämpillä ei tuu käytyä, ku sähkö on kulutuksen mukaan ja sähkösauna tunnetusti polttaa sähköä iha järettömästi.. Ja sitä paitti siellä on iha huonot löylyt, puusauna. Käytiin myös Terhin kaa ABClla hesessä jätskillä, turkinpippuripyörre NAM NAM. Pelailtii myös pelikoneita, tai mitä hurjat 40senttiä mulla oli lompakossa..


 
 
 
Yks lempparilaukuista 
No mut huomena pitäs lähtee takas Jyväskylään, joko aamupäivällä Kokkolaan ensin moikkailee kavereita, ketä en oo nähnykkää varmaan 2-3kuukauteen, tai  taisitte suoraan illalla junalla, joka olis sitte joskus puol yhentoist aikaa illalla jkl.. :) Ei mitäään käsitystä mitä mulla on keskiviikkona koulussa, toivottavasti ei ainakaa mitään kovinkaan tylsää tai jotain tenttiä jäiks...... Mut kouluukaa ei oo enää jäljellä ku 2 VECKOR ja sitte alkais työharjottelua Heinäkuun alkuun asti!! :o

Donnalle ainaki tais maistua mun kengät! :D vähän väliä löytää yhen pennuista syömässä kenkiä, sukkia, johtoja.... Tossa kuvassa muuten mun uus takki! Löyty kirpparilta hintaan 2.5€ :D onha tuo vähä tommonen kevyt, et menee sitte keväämmällä paremmin.. MUT NYT, tää pistää koneen kiinni ja lähtee syömään!

Hyvää yötä, xoxo SatuEi kommentteja: