lauantai 23. tammikuuta 2010

Some drinks with winterday

Meillä oli koulussa eilen alkoholittomien juomasekoituksien valmistusta ja toissapäivänä tehtiin ihan oikeita drinkkejä.. Niin kaikille tiedoks tähän väliin, että opiskelen hotelli- ja ravintola-alaa Jyväskylässä Aikuisopistolla, ja meillä on nyt viimeset opinnot menossa ennen pitkään työssäoppimisjaksoa, joka alkaa tuossa helmikuun alussa.. Tehtiin siis ns. "tee jotain hyvää"-drinkkejä, eli päästä sai ite keksiä, mitä blenderiin pistää.. Opeteltiin myös tekemään Irish Coffeeta.

 Kaikista parasta oli tietenki, ku sai maistella omia juomia ja muittenki! (Nää kuvat voi olla vähä epäselviä, ku ne on Sallan puhelimella otettuja) Parhaita koulupäiviä kyllä, ei voi muuta sanoa. :)
Tänään sitte heräsin vasta joskus 1 jälkeen, ku tuli valvottua johonkin 5 asti eilen.. Lauri piti mua hereillä, ku ne on inttijätkien kanssa Turussa viettämässä viikonloppua, ku niitte RuK loppuu ens viikolla, niin ei nää toisia sitte pitkään aikaan.. :) MUT HEI lämpömittari näytti päivällä -21, joten loistava ilma lähteä vähä ulkoilemaan, eiks je? :D Käytii Sallan kanssa tuolla järven rannalla kävelemässä. Siellä on siis kesäisin tosi monet lentopalloverkot ja ranta, jospa sinne kesällä eksyis joku päivä ottamaan aurinkoa. :) Nomutjoo, ei me kovin kauaa siel viihytty, sormet ja jalat rupes jäätymään niin tultii takas kämpille.
 
 

 

Tykkään niin nuista mun ihanan räikeistä lapasista! 

 

 
Sallaki lähti äsken kauppaan, jos vaikka tekis itekki kohta jotain ruokaa, ku sellasia ääniä kuuluu mahasta, että olis varmaan iha hyvä syödäkki jottai.. Ei taija illallakaa tulla mitään teeveestä, jos sitä sitte pyöris koneella,vois kyl pitää kyl leffaillanki Sallan kans ja mässäillä nuo viimeset joulusuklaat, mitä on vielä tuolla, mut meillähän tosiaa ei DVD-soitinta löydy eli vähä hankalempi homma. Koneelta kattominen ois tietty yks vaihtoehto mut oishan se kiva kattoo vähän isommasta ruudusta... Noo mutta eiköhän me jotai kehitellä!

Hyvät lauantai-illanjatkot Teille! ♥

Ei kommentteja: