keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Pikkujouluhuumaa

Viime viikolla olin kaksissa eri pikkujouluissa, keskiviikkona Ynnän ja sunnuntaina Scandicin. Keskiviikkona lähdettiin siinä kuuden paikkeilla kohti Jyväshovia. Se on Sokos Hotelin yläkerrassa oleva oma yökerho tjsp. Mulla oli ihan hirvee vaatekriisi ennen sitä, kun en tienny pitääkö laittaa jotain oikein hienoa juhlapukua vai riittääkö pelkästään sellainen baarimekko. Laitoin kumminkin Tarulta lainatun yksiolkaimisen valkoisen mekon! Sekään ei ollut koskaan sitä käyttänyt vielä, hihi. Noh, loppujen lopuksi olis ollu se ja sama mitä pistän päälleni. Koko ilta istuttii Samin ja Even kanssa pöydässä pelaillen juomapeliä. Pari tuntia istuskeltiin ja juotiin ja tultiin sitten Sokkarin kautta meille jatkamaan. Laulettiin Sing Staria ja syötiin kaupasta ostettuja roiskeläppäpizzoja. Jossain vaiheessa iltaa Ossi ja Tatukin liittyi seuraamme. Alakerran naapurit paukuttelivat taas vaihteeksi pattereita, joten lähdettiin kohtapuolin sitten jonottamaan Brahan. Kumma ku kymmenen jälkeen ei sais tyyliin puhuakkaan mitään, hoh. Jonotettiin varmaan 45minsaa ainakin, kunnes oltiin just pääsemässä sisään ja huomaan, että ei oo papereita. Juoksin koko matkan kotiin hakee niitä ja Late käveli perässä. Luuli kai, että ei lähetä enää takas. Mutta lähdettiin kumminkin, kun sain sen vakuutettua, että päästän jonon ohi sisään. Oltiin ehkä tunti siellä ja lähdettiin kotiin nukkuu.



Sunnuntaina olikin sitten Scandicin pikkujoulut. Ne järjestettiin tuossa melkein iha naapurissa olevassa pienessä yrityksessä. Siellä ruokailtiin ensin ja juotiin viiniä. Itse join pelkästään valkkaria, koska punkku on pahaa. Loppuillasta saatiin myös mietoja juomia. Meillä oli tila varattuna 18-22.00, joten vähä ennen kymmentä vielä ryhmäkuva ja sitten lähdettiin jatkamaan... Meille. :D Ei onneks koko porukka tullut, vaikka kuin huutelin muistaakseni ovella että meillä on ilmasta viinaa, tänne kaikki. :D 3x Susanna ja Hanna tulivat meille, otettiin shotit (mitkä olis pitäny olla ottamatta...) ja höpistiin vain. Tästä eteenpäin mulla on vain muistikuvia apteekista, Harrysista vessaan menevistä pitkistä portaista ja Londonin portsareista. Olin ennen kahtatoista kotona ja olin vähänkuin kadonnut yhtäkkiä muitten seurasta Londonista. Alkuyö meni vessan ja makkarin väliä rampaten, aamulla sama homma, selvisin kumminkin 8.30 hammaslääkäriin, jossa poraaminen kävi niin kipeetä, että unohdin krapulani vähäks ajaksi, kotiin takas nukkumaan ja vessaan. Kaks päivää hirveetä oloa, enkä oo oikein syöny mitään, tässä mun kahden päivän ruoat.


 


Oli siis vähän huono olo, ei maistunu kahteen päivään. Tuntuu kyllä vieläkin mahassa tuo sunnuntai...





Tarun mekko taas lainassa, tykkään. Aamulla oli paniikki herätä, että eihän se mekko oo missää pöntössä. :D Kiitos lainasta Taru! Eiköhän tämä tästä, ku pääsee reissuunki murun kaa :)
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuka tuo peikko on ylimmässä kuvassa?

Satu-Riikka kirjoitti...

Late!