maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kullan kanssa kahden

Lauantaina oltiin Laurin kanssa täällä Jyväskylässä sellasessa ravintolassa kun Food syömässä. Olin kuullut parilta kaverilta kehuja siitä paikasta, että siellä on hyvät ja ennen kaikkea isot annokset, niin eiku sitte vai kokeilemaan! Ja sitähän se olikin, tosi isoja annoksia ne kantoi siellä pöytiin. Itse tilasin sellaset premium-kokoelman jossa oli kanaa sekä possua + sipulirenkaita sekä ristikkoperunoita, Lauri otti kanaa ranskiksilla. Niin ja alkuun tilattii miniburgereita ranuilla!

Ruoka oli hyvää ja sitä oli todellakin riittävästi! Sain Laurilta pääruokaa odottaessa myös pienen paketin, siellä oli ihana timanttinen varvassormus. :) Sitten matka jatkui Passioniin, eli Foodin vieressä olevaan baariin yhille, ite kyllä olin iha täynnä, niin en ottanu ees sitä yhtä. Siinä sitten pelailtiin urheiluvisa-lautapeliä, ennen kuin matka jatkui Harry Potterin pariin Finnkinoon! Ihana leffa, ei voi muuta sanoa. Harmi ku ei tuu enää lisää...


Tämmöset aikaset synttärit pidettiin siis lauantaina, ens viikonloppuna sitten vähän erilailla. ;) 1/4 yövuorosta takana, mutta tämmösillä ylläreillä sitä jaksaa paremmin:
Pirtelöä jääkaapissa! Ja plus kaikki synttärionnittelut, ja -lahjat :)

Ei kommentteja: