tiistai 1. helmikuuta 2011

Yllärikäynti Amarillossa

Eilen menin käymään kaupungilla yhden aikaan, kiertelin vähän kauppoja ja ootin että Lauri kans koulun jälkeen. Kierreltiin sitten vähä kaupoissa ja lähin sitte pyöräilee kämpille päin ja luulin että sekin tulee perässä, mutta käännyinkin kirpparille ja se ei huomannu niin se meni sitten yksin kämpille. No sitte siltä tulikin viestiä että missä oon ja et se on kämpillä ja käskin sitten Laurinkin tulla kirpparille. Yhden paidan löysin sieltä, hintaa oli 2e. Noh, huomasin vasta sitten kirpparilta lähdettäessä että Lauri oli vaihtanu vähän hienommat vaatteet ( eli tää tarkottaa sitä että sillä oli tuulihousujen tilalla farkut). Se halus sitten väkisin lähtee "kauppaan" ostaan karkkia ja aattelin että mennään vaan niin jaksaa sekin kiertää vielä kauppoja kun saa vähä mässyy.... Kauppakeskukseen mentäessä tämä otti mua kädestä kiinni ja sano että mennään syömään ja veti mut Amarilloon! Olipas kiva ylläri. :)

Alkupalaksi saatiin nachoja ja tilattiin sitten 2x creamy peppersteak ( meillä oli sellanen kuponki että kaks nuita yhden hinnalla, niin ajateltiin sitten käyttää se).


Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi! Ja Laurille vielä, että tämmösiä saa tehä vähä usiamminki eikä vaan kerran vuodessa. ;) Kiitos kulta!

Ei kommentteja: