sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kiva viikonloppu

Tänä viikonlopuna meille tuli pohjanmaalta äiti, iskä ja Terhi sekä Taru kouvolasta kyläilemään. Taru tuli junalla aikasemmin ja muut yhdeksän aikoihin autolla. Ite varasin äiskälle ja iskälle hotellihuoneen Scandicista ku meillä on sen verran pieni kämppä että ois tullu tiukka mahtua kaikki tänne. Lauantaiaamuna olin itse sitten siellä aamupalalla töissä ja Terhi ja Taruki tuli sitten brekulle. Päivemmällä käytiin vähä moikkaa serkkuja tuolla Laukaassa, siellä viihdyttiinkin joku pari tuntia. Illalla oli Laurilla peli, jota käytiin porukalla kattoo... No, ne kumminki hävis sen... Tänään ne lähti kotia ja itekin olin taas aamun töissä niin nukuin noin kolmen tunnin päikkärit, ensin sängyssä ja sitten vielä tuossa sohvalla, Laurin ollessa koneella. Sitä ennen käytiin kuitenkin Laurin kans vähä kävelemässä tuolla pakasessa:





Olihan siellä melko kylmä ilma, niin suoraan sanottua kierrettiin vain tuo isompi kortteli ja räpsittiin kuvii, jonka jälkee tultii sisälle.


Nytten katotaan Laurin kaa Kunfu Pandaa ja sitten tehdään taas vähän vatsalihaksia ja punnerruksia. Pitäs vielä jaksaa kolme päivää töissä ja keskiviikkona meen sitten Ylivieskaan koska Terhillä on vanhojen tanssit niin oon luvannu tehä sille kampauksen ja meikin. Mutta niistä sitten myöhemmin.  Mukavat viikot kaikille!

Ei kommentteja: