sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Moi

Tiistaina Taru tuli mun kaveriksikämpille puolen päivän maissa ja kuhan rupateltiin vaan.Sitten oli tarkotus mennää syömään kaupunkiin jotain lounasta. Soittelin Sallan ja sen pikkuveljen Samin mukaan syömään kun seki oli täälllä päin. Mentiin Genghis Khaniin, kun siellä on vaan niin hyvä se lounasbuffet. Se makso 12,50euroa per henkilö, joten ei kovin paha. Olihan siellä taas vaikka ja mitä tarjolla!

Sori Salla mutta oli pakko laittaa ees joku toinen kuva sieltä syömästä. :D Aika kauan me siellä santsattiinkin, sellaset 2,5 tuntia tuli istuttua ja jutusteltua. Sitten oli oikein mukava lähteä maha pullollaan kiertelee kauppoja. Ensin mentiin H&M:lle ja kokeiltiin muutamia vaatteita. Itse kokeilin Tarun kanssa jakkuja, mutta ei kumminkaan ostettu vielä niitä. Salla ja Sami jatko siitä sitten Forumiin ja me lähdettiin käymään Cittarissa ruokaostoksilla.

Perjantainahan oli sitten naistenpäivä ja koko päivän ootin Laurilta jotain ylläriä. Noh, kun Lauri tuli koulusta toi se mukanaan tällaset:

Ihanat munkit Arnoldsista! Toi vaaleennvihree on uus maku, lime. Ite kumminkin halusin tuon pinkin sydämen, koska noi on mun mielestä parhaita. Ei siis mikään kovin suuri yllätys, mutta kelpasi oikein hyvin. Kiitos murunen! Oli myös tarkotus että lähdertään kaupungille pitkästä aikaa kahdestaan shoppaileen, niin näin myös tehtiin. Mentiin ensin H&M:lle ja jumitettiin sinne melkeen kaheks tunniksi, joten ei sitten muualla käytykään. Mukaan lähti silloin tiistaina kokeiltu kultainen jakku, toinenkin jakku, mustaharmaa mekko ja sellainen urheilupaita. Ostin myös Laurille hieman myöhässä olevan joululahjan, sellaisen urheiluhupparin.
S-marketin kautta tultiin kotiin tekemään tortilloja. Käskin myös Laten ottamaan musta pari kuvaa ja vessassahan on paras valaistus. ;)


Tällä viikolla mulla ei oo ollu ollenkaan töitä, joten muuna aikana  oon oikeestaan vaan ollut kotona, käynyt yhteensä viis kertaa salilla joko yksin tai Sallan kaa ja kävinhän torstaina myös meidän hotellinjohtajan läksiäisissä. Lauri on tietenkin ollut koulussa/treeneissä/salilla... Muuten viikonloppu on menny rennoissa meiningeissä kotona, luistellessa ja Taru kävi myös Nikon kanssa lauantaina. Kirjottelen tästä päivästä joku toinen päivä lisää!
Esittelen myös ne mun uudet ostokset ens viikolla. Nyt kuivaan hiukset ja kohta Kosto telkkarista!

2 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Oi! näyttää herkulliselta! Pitääpä joskus testata tota paikkaa! :)

http://terhilindholm.blogspot.fi

Satu-Riikka kirjoitti...

Kannatan! :)